≡ Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням Jordan-Judy 10" (NV535) PLUS купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням Jordan-Judy 10" (NV535) PLUS

Код товару: 970374
Наявність:

  • 1680 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням Jordan-Judy 10" (NV535) PLUS(у версію PLUS входить збільшувальне дзеркало)</span > створено, щоб допомогти вам зробити ідеальний макіяж. Кругове підсвічування імітує денне освітлення. Тому ваш тональний крем завжди відповідатиме кольору шкіри, а похибки в макіяжі через нестачу світла більше не турбуватимуть. Дзеркало зроблено без використання міді, що робить його екологічно безпечним.  світлодіодні лампи кольору в дзеркалі відображаються з високою точністю. Тепер ви без проблем зможете вибрати відповідний відтінок рум'ян, помади, тіней. Індекс кольору дорівнює Ra92 (з максимального Ra100).

Рівномірне постійне світло
Кільцева лампа складається з світлодіодних елементів, що відображає і розсіює поверхні. Така конструкція дозволяє досягти постійного рівномірного освітлення кожної частини обличчя та шиї.

Яскравість
Ви можете самостійно регулювати яскравість та температуру світла (холодний, теплий, нейтральний) та використовувати дзеркало у приміщеннях з різною освітленістю. Яскравість регулюється за допомогою кнопки з плавним ходом, це дозволяє відрегулювати світло під будь-який сценарій використання.

Розбіжна здатність
Срібний шар має високий коефіцієнт відображення – 92%. Дзеркало не спотворює розміри та не змінює кольори. Поверхня не притягує пил, легко чиститься і приємна навпомацки. можна регулювати від   0 до 45 градусів. Це дозволяє робити макіяж, не нахиляючись. Місткість акумулятора становить 2400 мАг. Для повної зарядки потрібно 4 години і її вистачає на використання дзеркала протягом тижня.

Годинник
На підставці  дзеркала, знаходиться вбудований годинник, для встановлення часу необхідно затиснути сенсорну клавішу "M", яка розташована вгорі над кнопкою регулювання яскравості, далі, цією ж кнопкою можна задати необхідний час. 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.