Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням DOCO (HZJ001) White

Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням DOCO (HZJ001) White

Код товару: 970183
Наявність: Є в наявності

  • 874 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Елегантний дизайн
Дзеркало для макіяжу DOCO HZJ001 має розміри 290 x 140 x 140 мм, надлегка вага всього 320 г і володіє зйомною конструкцією, що дозволяє користувачам легко носити його в рюкзаку, сумці або валізі.

Крім того, дзеркало для макіяжу DOCO має срібне запилення, вмонтовані оптичні скляні матеріали, а також надає велику здатність у порівнянні з традиційними дзеркалами.

Справжня світлодіодна система освітлення
Космічне дзеркало DOCO оснащене високоякісною системою світлодіодного освітлення, індексом кольорів HD, який відновлює 85% природного сонячного світла. Система світлодіодів розрахована на 360 градусів різноправного освітлення без бликів, без тіней, що робить макіяж точнішим і легшим.

Заощаджена яскравість світла
Дзеркало DOCO підтримує налаштування яскравості. Зокрема, за допомогою сенсорних клавіш користувачі можуть налаштовувати рівень освітленості відповідно до навколишнього середовища та різних потреб макіяжу. Виробник також зробив знімок дзеркала DOCO HZJ001 можливість гнучкого повороту від 0 до 90 градусів.

Тривалий час автономної роботи
Дзеркало з DOCO LED оснащено акумулятором великої посудини на 1000 мА*ч, тому кожен заряд може задовольнити потреби використання протягом 1 тижня.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.