≡ Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням Jordan-Judy 10" (NV535) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням Jordan-Judy 10" (NV535)

Код товару: 970373
Наявність:

  • 1537 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням Jordan-Judy 10" (NV535) створено, щоб допомогти вам зробити ідеальний макіяж. Кругове освітлення імітує денне освітлення. Тому ваш тональний крем завжди буде відповідати кольору шкіри, а погрішності в макіяжі через брак світла більше не будуть турбувати. Дзеркало зроблено без використання міді, що робить його екологічно безпечним. 

Відтворення кольорів
Завдяки світлодіодним лампам кольори у дзеркалі відбиваються з високою точністю. Тепер ви без проблем зможете вибрати відповідний відтінок рум'ян, помади, тіней. Індекс кольорів передивно рівний Ra92 (від максимального Ra100).

Рівномірне постійне світло
Кольцова лампа складається з світлодіодів, які відбивають і розсіюють поверхню. Така конструкція дозволяє досягти постійного рівномірного освітлення кожної частини обличчя і шиї.

Яскравість
Ви можете самостійно керувати яскравістю і температурою світла (холодний, теплий, нейтральний) і використовувати дзеркало в приміщенні з різною освітленістю. Яскравість контролюється за допомогою кнопок з плавним ходом, це дозволяє відрегулювати світло під будь-який сценарій використання. 

Віддзеркалення здатності
Срібний шар має високий коефіцієнт відбиття - 92%. Дзеркало не спотворює розміри і не змінює кольору. Поверхня не притягує пилу, а легко чиститься і приємна на дотик.

Зручність використання
Кут нахилу дзеркала можна регулювати від  0 до 45 градусов. Це дозволяє макіяж, не нав’язуючи себе. Цей акумулятор має 2400 мАч. Для повного заряду потрібно чотири години і її вистачає на використання дзеркала протягом тижня.

Годинник
На підставці У дзеркалі, розміщені вбудовані годинники, щоб встановити час, потрібно затиснути сенсорну клавішу M, яка знаходиться згори над кнопкою налаштування яскравості, далі, цією ж кнопкою ви можете встановити потрібний час. 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.