≡ Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням DOCO Pro (M002) Green купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Дзеркало для макіяжу з LED підсвічуванням DOCO Pro (M002) Green

Код товару: 970342
Наявність:

  • 1080 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Елегантний дизайн
Дзеркало для макіяжу DOCO Pro M002 має розміри 320 x 200 x 165 мм, надлегка вага всього 457 г і володіє зйомною конструкцією, що дозволяє користувачам легко носити його в рюкзаку, сумці або валізі. Так само у комплекті є збільшувальне скло, яке гармонійно вбудоване в задню частину корпусу за допомогою магніту.

Крім того, дзеркало для макіяжу DOCO має срібне запилення, вмонтовані оптичні скляні матеріали, а також надає велику здатність у порівнянні з традиційними дзеркалами.

Справжня світлодіодна система освітлення
Космічне дзеркало DOCO обладнане високоякісною системою світлодіодного освітлення, індексом кольору HD, який відновлює 95% природного сонячного світла. Система світлодіодів розрахована на 360 градусів різноправного освітлення без бликів, без тіней, що робить макіяж точнішим і легшим.

Заощаджена яскравість і температура світла
Дзеркало для макіяжу DOCO підтримує налаштування яскравості і температури світла. Наприклад, за допомогою сенсорної клавіші користувачі можуть налаштовувати рівень освітленості відповідно до навколишнього середовища та різних потреб макіяжу. Виробник також зробив знімок дзеркала DOCO Pro M002 можливість гнучкого повороту від 0 до 45 градусів.

Тривалий час автономної роботи
Дзеркало з DOCO LED оснащено акумулятором великої посудини на 1000 мА*ч, тому кожен заряд може задовольнити потреби використання протягом 1 тижня. На максимальній яскравості одного заряду акумулятора вистачає на 180 хвилин безперервної роботи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.