≡ Зволожувач повітря Xiaomi MiJia Air Humidifier MJJSQ02LX (4L) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зволожувач повітря Xiaomi MiJia Air Humidifier MJJSQ02LX (4L)

Код товару: 984110
Наявність:

  • 1736 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Мікроклімат у будинку дуже важливий показник
Від нього залежить і ваше здоров'я, зокрема. Занадто сухе повітря пересушує слизові, викликаючи дискомфорт. Волосся й нігті стають тонкими, тендітними, а шкіра починає лущиться. З зволожувачем повітря від Xiaomi всі ці проблеми зникнуть. Оновлений дизайн зволожувача повітря Xiaomi MiJia Air Humidifier 4L обладнаний зручнішою конструкцією додавання води.

Просто залийте воду зверху безпосередньо. 
Ємність резервуара для води становить 4 літри, водночас витрата води всього 280 мл/год. За одну годину повітря в кімнаті 10 кв. м зволожить на 9%. Максимальний час роботи може становити 36 годин.

Антибактеріальний матеріал з іонами срібла
Основні частини резервуара для води та корпусу виготовлені з матеріалів, що містять іони срібла. Антибактеріальний матеріал ефективно знижує ріст кишкової палички та золотистого стафілококу, а рівень антибактеріальної дії може досягати 99%.

Рівень шуму
Зволожувач MiJia Air Humidifier працює практично безшумно, робочий рівень шуму не перевищує 38 дБ. Світловий індикатор світиться м'яким світлом, що не подразнює, не сліпить навіть у темряві. Ви можете спокійно спати з увімкненим зволожувачем усю ніч.

Розпилення
Високочастотний ультразвуковий розпилювач вібрує з високою частотою 1,7 МГц, розщеплюючи частинки води. Вбудована перегородка блокує великі частки води, спрямовуючи дрібний водяний туман прямо в повітря через похилий прямий повітряний канал. Водяний туман розміщений на відстані не менш ніж 50 см від стола, не залишаючи на ньому вологи.

Зручний дизайн
Діаметр верхньої частини зволожувача MiJia становить 14 см, що дає змогу легко очищати резервуар для води. Ємність для води легка та зручна для перенесення, що робить гігієнічне чищення дуже простим.

Система подвійного захисту
Якщо від'єднати резервуар для води від основи, зволоження автоматично вимкнеться. Так само автоматичне вимкнення відбудеться в разі, коли закінчилася вода, засвітиться жовтогарячий індикатор. Подвійний захист робить зволоження безпечнішим.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.