≡ Зволожувач повітря Sothing Geometry Desktop Humidifier White (DSHJ-H-002) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зволожувач повітря Sothing Geometry Desktop Humidifier White (DSHJ-H-002)

Код товару: 984128
Наявність: Є в наявності

  • 476 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Пора зволожувати повітря
Кондиціонери сильно сушать повітря, що в підсумку може викликати неприємні відчуття в слизових і сухості шкіри. З зволожувачем повітря Sothing Geometry Desktop Humidifier (DSHJ-H-002) Вам більше не потрібно буде хвилюватися про якість повітря.

Прикраса кімнати
Зволожувач зроблений у дусі мінімалізму. Ультразвуковий зволожувач — це поєднання сучасного дизайну та функціональності. Зволожувач гармонійно поєднує в собі строгі геометричні форми та кольорові елементи.

Поєднання функціональності та стилю
Зволожувач повітря зверху прикрашений білим мармуровим малюнком. У дизайні цього зволожувача повітря змішалися стилістично різні теми: натуральні елементи, абстракція, класика, модерн, західні та східні мотиви.

Чиста та свіжа вода
Бак виготовлений з АБС-пластику, його прозора структура дає змогу побачити кількість води, що залишилася. Завдяки матовому покриттю й закругленим краям зволожувач повітря приємно тримати в руці. Резервуар із водою має об'єм 260 мл, що дає змогу зволожувачу довше працювати без перезаправляння. До того ж за такого об'єму вода в резервуарі змінюється дуже швидко, тому зволожувач постійно використовує свіжу воду.

Можна брати із собою
Завдяки блоковому дизайну зволожувач повітря можна брати із собою, а також використовувати з будь-якою місткістю, наповненою водою. Між ручкою та всмоктувальною трубою є проміжок, через що гарантується сумісність із контейнерами різної товщини.

Регульована потужність зволоження, автоматичне вимкнення електроживлення
Зволожувач має два режими роботи: безперервне зволоження та зволоження через фіксовані проміжки часу. Інтенсивність розпилення становить 50 мл/год, що робить зволожувач ідеальним помічником у створенні необхідного режиму вологості в зимовий період. У режимі безперервного зволоження повного контейнера з водою вистачає на 4 години безперервної роботи, а в режимі зволоження через фіксовані проміжки часу — на 6 годин, що дає змогу зволожувачу повітря Sothing Geometry Desktop Humidifier (DSHJ-H-002) )задовольнити всі Ваші вимоги до вологості повітря. Увімкніть і насолоджуйтеся комфортною атмосферою вдома та на роботі.

Частинки вологи не осідають на поверхні
Підвищення вологості повітря відбувається за допомогою розпилення найдрібніших частинок води. Розпилені частинки мають діаметр менш ніж 15 мк. Причому частинки вологи не осідають на поверхні. Рівень шуму навіть під час роботи зволожувача не підіймається вище 30 дБ. Залийте воду, увімкніть і насолоджуйтеся чистим свіжим повітрям.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.