≡ USB Hub Baseus Thunderbolt C+Pro 7-in-one Dual Type-C to USB3.0*2 + HDMI + RJ45 Ethernet + Type-C PD + microSD + SD card Cірий купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир

USB Hub Baseus Thunderbolt C+Pro 7-in-one Dual Type-C to USB3.0*2 + HDMI + RJ45 Ethernet + Type-C PD + microSD + SD card Cірий

Код товару: 1023526
Наявність: Є в наявності

  • 2437 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus Thunderbolt C+Pro 7-in-one - це компактний USB-хаб з широким набором інтерфейсів. Він сумісний з MacBook Pro 2016, 2017, 2018 випуску, які мають роз'єми USB Type-C. Підключення до ноутбука відбувається за допомогою двох конекторів USB-C, розташування яких точно збігається з аналогічними роз'ємами MacBook Pro.
Хаб Baseus Thunderbolt C+Pro має наскрізний порт Type-C з підтримкою технології швидкого заряджання Power Delivery 87W. Два інтерфейси USB3.0 зі швидкістю передачі до 5 Гбіт/с (така швидкість можлива тільки у випадку, коли USB-флешка/жорсткий диск працює за стандартом USB3.0. В іншому випадку максимальна швидкість дорівнюватиме 480 Мб/сек. Також у моделі представлений картридер для карт пам'яті стандартів SD і microSD для підключення флешок з фотоапарата або іншого обладнання.Роз'єм HDMI для виведення зображення другого робочого столу або дублювання основного, підтримує розширення 4K 30Hz. зі швидкістю передачі даних до 1000 Mbps.
Всі вихідні роз'єми розташовані на достатній відстані один від одного так, щоб пристрої різних форм-фактора, що підключаються, не заважали один одному. На торцевій стороні корпусу розташований світлодіодний індикатор, який світиться приємним білим під час роботи хаба. Девайс виконаний з якісного алюмінієвого сплаву та має досить компактні розміри: 116х30х12 мм та вага 45 грам, він може бути легко упакований у сумку для комп'ютера. Підтримує функцію Plug and Play без встановлення диска.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.