≡ USB Hub Baseus Metal Gleam 4-in-1 Multifunctional Type-C to USB3.0 + USB2.0 + HDMI + Type-C PD Сірий (CAHUB-CY0G) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

USB Hub Baseus Metal Gleam 4-in-1 Multifunctional Type-C to USB3.0 + USB2.0 + HDMI + Type-C PD Сірий (CAHUB-CY0G)

Код товару: 1023790
Наявність: Є в наявності

  • 969 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

USB Hub Baseus Multi-functional Metal Gleam - це пристрій, за допомогою якого ви зможете суттєво розширити функціонал вашого ноутбука. Хаб оснащений одночасно 4-ма інтерфейсами, підключення до ноутбука відбувається за допомогою невеликого кабелю з конектором Type-C. Док-станція значно розширює можливості комп'ютера, дозволяючи підключити до нього додаткові периферійні пристрої та накопичувачі. Особливо він вигідний у зв'язку з продукцією Apple, позбавленої більшості стандартизованих портів.
 
Корпус гаджета виконаний з міцного алюмінієвого сплаву, загартованого піскоструминною обробкою та оксидуванням, що забезпечує йому стійкість до зовнішніх пошкоджень, корозії та температурних перепадів. Він дуже легкий, тому при транспортуванні навіть не буде відчутним. Автоматична LED-індикація повідомляє про те, що пристрої підключені та працюють справно, а вбудований кабель дозволить розмістити хаб так, як вам потрібно.
 
Всі інтерфейси розташовані на достатній відстані один від одного, тому ви зможете легко підключати різні периферійні пристрої або флешки, і вони не заважатимуть один одному. Функція OTG працює при підключенні зовнішнього блока живлення - дозволяє суттєво розширити можливості смартфонів та планшетів, що підтримують цю функцію: дивитися фільми та відео на великому екрані, переносити дані, підключати мишу, клавіатуру, геймпади тощо.
 
Інтерфейси:
 
порт Type-C PD - підтримує швидку зарядку з максимальною потужністю 100 Вт пристрою, що підключається
 
3 порти USB 3.0 - забезпечують швидкість передачі до 5 Гбіт/с і потужність 7,5Вт для швидкого переміщення зображень чи об'ємних файлів. Підтримують протокол заряджання BC 1.2, забезпечуючи вихід 5V/1,5А.
 
порт USB 2.0 - підключайте принтер, мишку, клавіатуру.
 
роз'єм HDMI - підтримує роздільну здатність 4К HD з кадровою частотою 30 Гц.
 
Чудовий аксесуар на всі випадки життя. Прекрасно підійде і для домашнього використання, і для офісного. Такий пристрій точно полегшить вам роботу і допоможе організувати порядок за робочим столом. Усі дроти будуть на місці, а у вас буде більше місця для інших речей.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.