≡ Універсальна мобільна батарея (повербанк) із лампою Hoco J86A PD20W/QC 40 000mAh White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Універсальна мобільна батарея (повербанк) із лампою Hoco J86A PD20W/QC 40 000mAh White

Код товару: 1027273
Наявність:

  • 1069 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Пауербанк Hoco J86 Powermaster – зовнішній акумулятор на 40000 мАг, здатний заряджати 3 телефони одночасно. Сам повербанк заряджається кабелем micro-USB або Type-C.

Завдяки підтримці найпоширеніших технологій швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і Power Delivery, на зарядку сумісних моделей гаджетів і самої портативної батареї йде менше часу.

Поточний рівень заряду у відсотках відображається на маленькому екрані. Вбудований ліхтар не лише допоможе висвітлити темний простір, а й замінить настільну лампу. Hoco J86 Powermaster зроблений з якісних та міцних матеріалів: пластику та полікарбонату, стійкого до впливу високих температур.

Його досить великі габарити: розмір — 148×68×52 мм, вага — 791 грам, — компенсуються функціональністю пристрою. Місткості вбудованого акумулятора в 40 000 мАч вистачить не тільки щоб зарядити батарею ваших мобільних помічників під час короткострокових подорожей.

З таким запасом енергії можна сміливо вирушати у тижневий похід. У повербанка кілька інтерфейсів різного типу: двосторонній порт USB Type-C, а також два вихідні USB-порти.

Він підходить для підзарядки багатьох гаджетів: телефонів, плеєрів, селфі-палиці, планшета та інших мобільних апаратів. Крім того, вихідні порти можуть працювати паралельно та заряджати відразу кілька пристроїв. Power Bank підтримує режим швидкого заряджання і може заряджати гаджети з вихідною потужністю до 22.5 Вт.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.