≡ Зовнішній акумулятор Baseus Elf Digital Display 65W 20000mAh (PPJL65C) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зовнішній акумулятор Baseus Elf Digital Display 65W 20000mAh (PPJL65C) Black

Код товару: 1027419
Наявність: Є в наявності
Артикул: PPJL65C

  • 2759 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Павербанк Baseus Elf Digital Display 20000mAh 65W 5A з технологією QC3.0+PD3.0 і Type-C кабелем 65W — це потужна батарея з великою ємністю 20000 мА*год, стильним зовнішнім виглядом і численними портами, які дають можливість відновлювати енергію кількох пристроїв одночасно.

У дизайні павербанка передбачений наснажувальний кабель Type-C 65W — тепер можете забути про занепокоєння з приводу наявності кабелю коли ви не вдома. Компактний, елегантний, інноваційний та багатофункціональний блок живлення виготовлений із високоякісних матеріалів.

Вбудовані порти для наснаження.
Зовнішній акумулятор Baseus Elf Digital Display 20000mAh 65W 5A з технологією QC3.0+PD3.0 та Type-C кабелем 65W оснащений 3 портами та 1 кабелем. 1 роз'єм та кабель можна використовувати для наснаження павербанка (USB Type-C PD, кабель USB Type-C PD) та 3 для мобільних пристроїв (2 х USB QC 3.0, USB Type-C PD 3.0). Роз'єм USB Type-C та кабель USB Type-C PD можна використовувати для наснаження смартфона, планшета або бездротової колонки, а також для швидкого наснаження самого акумулятора. Така кількість портів та Type-C кабелю довжиною 19 см дає можливість під'єднати до 4 гаджетів одночасно.

Сучасні стандарти швидкого наснаження та ємність
Цей павербанк Baseus підтримує сучасні стандарти швидкого наснаження — Quick Charge 3.0, Power Delivery 3.0 (Apple), PD2.0, FCP/SCP (Huawei), AFC (Samsung), завдяки яким процес відновлення наснаги ваших аксесуарів прискорюється у кілька разів. За допомогою технології Power Delivery 3.0 18W, iPhone 11, iPhone 12 відновлює наснагу на 50% лише за пів години. А MacBook Pro на 13 дюймів наснажиться на 40% всього за пів години (за допомогою вбудованого кабелю USB Type-C 65W або рекомендується використовувати кабель USB Type-C та USB Type-C з функцією швидкого наснаження та потужністю 100W). Зверніть увагу, що для цього вам знадобиться кабель із підтримкою PD. За допомогою технології SCP 22.5W, HUAWEI P30 заповнює наснагу на 60% теж лише за пів години. Також порт Type-C підтримує новий стандарт технології швидкого наснаження — 9V/2.22A потужністю 20W для швидкого наснаження iPhone 12.

Батареї потужністю 20000 мА*год вистачить для наснаження, наприклад:

  • до 4.3 разів iPhone 12Pro
  • до 4 разів iPhone 11
  • до 3 разів HUAWEI P40 Pro
  • до 3 разів Xiaomi 10 Pro

Павербанк Baseus підтримує технологію швидкого наснаження потужністю 65 Вт. Ви не встигнете помітити, як девайс знову буде готовий до роботи. З такою ємністю батареї не потрібно турбуватися про те, що ви залишитеся без телефону під час подорожі.

Швидке наснаження QC 3.0
Через USB порт помаранчевого кольору здійснюється наснаження за стандартом Quick Charge 3.0. Завдяки цьому гаджети наснажуються майже в чотири рази швидше за звичайне наснаження і на 12% швидше за QC 2.0. Зверніть увагу, що пристрій, що наснажується, теж має підтримувати Quick Charge 3.0. У разі відсутності такого стандарту наснаження відбуватиметься у звичайному режимі. Швидке наснаження PD 3.0 за допомогою порту Type-C здійснюватиметься за технологією Power Delivery. Цей стандарт фірма Apple рекомендує для швидкого наснаження смартфонів iPhone 8 та пізніших моделей. Зверніть увагу, що пристрій, що заряджається, повинен бути під'єднаний за допомогою кабелю, що підтримує стандарт PD.

Powerbank Baseus Elf Digital Display 20000mAh 65W 5A з технологією QC3.0+PD3.0 та Type-C кабелем 65W має:
2 USB (USB QC3.0) потужністю 5A, 1 Type-C (USB Type-C PD3.0) потужністю 3A та 1 Type-C кабель потужністю 3А.
Три порти та кабель підтримують технологію швидкого наснаження та допоможуть вам швидко наснажити різні девайси, а сумарна вихідна потужність наснаги досягає 65 Вт:

  • Type-C порт може видавати до 20V/3.25A вихідної потужності, якщо використовується тільки він;
  • USB порт може видавати до 4.5/5A вихідної потужності, якщо один використовується тільки він;
  • Type-C кабель може видавати до 20V/3.25A вихідної потужності, якщо використовується тільки він;
  • Якщо використовується порт Type-C та 1 Type-C кабель одночасно — потужність Type-C порту знижується до 20 Вт, Type-C кабелю до 45 Вт;
  • Якщо використовується 2 порти Type-C або Type-C кабель і USB1 або USB2 одночасно — потужність Type-C порту або Type-C кабелю знижується до 45 Вт, потужність порту USB1 або USB2 до 18 Вт;
  • Якщо використовується 3 порти Type-C і Type-C кабель і USB1 або USB2 одночасно — потужність Type-C порту знижується до 20 Вт, Type-C кабелю до 30 Вт, а потужність порту USB1 або USB2 до 15 Вт;
  • Якщо використовується 4 порти Type-C і Type-C кабель і USB1 і USB2 одночасно — потужність Type-C порту знижується до 20 Вт, Type-C кабелю знижується до 30 Вт і потужність порту USB1 та USB2 разом знижується до 15 Вт.

Повне перенаснаження самого павербанку Baseus Elf Digital Display 20000mAh 65W 5A відбувається всього приблизно за 1.5 години у разі використання наснажувального адаптера з підтримкою Power Delivery (PD), потужністю 65W та використання роз'єма USB Type-C PD, а також кабелю Type-C до Type-C 5A або вбудованого кабелю Type-C 65W.

Стильний дизайн
Портативна батарея Baseus Elf Digital Display 20000mAh 65W 5A з технологією QC3.0+PD3.0 та Type-C кабелем 65W має міцний корпус, що виготовлений з високоякісних матеріалів. Поверхня пристрою виконана з міцного матового пластику спеціальної текстури, на якій не залишаються відбитки пальців. Також завдяки текстурі акумулятор випадково не вислизне з рук і не впаде. Він дуже практичний у використанні та зручний для будь-яких подорожей — не треба перейматись випадковим пошкодженням під час транспортування. На корпусі зовнішнього акумулятора Baseus є цифровий LED-дисплей у вигляді глянцевої вставки, що додає пристрою більшої вишуканості та за допомогою якого легко визначити поточний рівень наснаги, силу струму та напругу павербанка Baseus. Для перемикання між даними передбачена кнопка, яка розміщена праворуч збоку.

Високий рівень безпеки
Для безпеки ваших гаджетів у павербанк Baseus вбудовано 9 рівнів інтелектуального захисту: від навантаження по силі струму, перенаснаження, перегріву, перенавантаження, різних перенапруг до коротких замикань. Це максимально збільшує експлуатаційний термін пристрою та дає можливість уникнути багатьох серйозних проблем під час використання.

Універсальна мобільна батарея Baseus Elf Digital Display 20000mAh 65W 5A з технологією QC3.0+PD3.0 та Type-C кабелем 65W має інтелектуальну систему керування, яка підбирає напругу, що відповідає конкретному приладу. Універсальність та зручність експлуатації Powerbank Baseus Elf Digital Display 20000mAh 65W 5A чудово підтримує наснагу пристроїв на базі iOS, Android або WindowsPhone — сумісний з iPhone Apple та Samsung. Ваш пристрій отримуватиме рівно стільки електроенергії, скільки йому необхідно для відновлення сили в найкоротші терміни без ризику пошкодження батареї.

Зовнішній акумулятор Baseus стане відмінним рішенням для наснаження ваших пристроїв за відсутності розеток, а невелика вага дає змогу брати портативну батарею Baseus Elf Digital Display 20000mAh з собою куди завгодно.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.