Знищувач комах Qualitell Mosquito Killer Lamp (ZSM212101)

Знищувач комах Qualitell Mosquito Killer Lamp (ZSM212101)

Код товару: 1058618
Наявність:

  • 2331 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Знищувач комах Qualitell Mosquito Killer Lamp (ZSM212101) - надійний засіб для боротьби з комарами!

Хочете позбавитися комарів без використання токсичних речовин? Представляємо вам знищувач комах Xiaomi Qualitell Mosquito Killer Lamp (ZSM212101) - безпечне та ефективне рішення для лову комарів. На відміну від традиційних методів, таких як москітні спіралі, електричні спіралі та інсектициди, що випаровують токсичні речовини, ця лампа пропонує метод миттєвого знищення комарів за допомогою високовольтного електричного струму.

Безпечний та нетоксичний
Xiaomi Qualitell Mosquito Killer Lamp (ZSM212101) не використовує інсектицидів. Натомість, вона приваблює комарів за допомогою світлових хвиль завдовжки 365 нм, які приваблюють комах. Це є економічним та безпечним, оскільки не потрібна заміна витратних матеріалів.

Високошвидкісний безщітковий двигун
Пристрій оснащений потужним безщітковим двигуном та лопатями вентилятора з гальванічним покриттям, що утворюють циклонне всмоктування. Коли комарі наближаються, вони всмоктуватимуться у пристрій. Високовольтні електрошоки з розрядом 2000 Вт не дозволять їм втекти. Цей електрошок здатний знищити як комарів, так і метеликів.

Інтелектуальне керування світлом
Знищувач комах Xiaomi Qualitell Mosquito Killer Lamp (ZSM212101) має автоматичний режим роботи, який вмикається або вимикається залежно від інтенсивності навколишнього світла. Це забезпечує ефективний захист від комарів у будь-який час.

Низьке енергоспоживання
Безщітковий високошвидкісний двигун споживає всього 0,8 кВтг електроенергії протягом 72 годин, забезпечуючи постійну потужність для боротьби з комарами у будь-який момент.

Придбайте знищувач комах Xiaomi Qualitell Mosquito Killer Lamp (ZSM212101) в інтернет-магазині Felex.ua та насолоджуйтесь захистом від комарів у безпечний та ефективний спосіб!

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.