Електрична мухобійка Qualitell C1 (ZSC210902) Green

Електрична мухобійка Qualitell C1 (ZSC210902) Green

Код товару: 1058619
Наявність: Є в наявності

  • 853 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Електрична мухобойка Xiaomi Qualitell C1 (ZSC210902) - позбавтеся надокучливих мошкар!

Xiaomi Qualitell C1 (ZSC210902) - це ефективна електрична мухобойка, створена спеціально для звільнення вашого простору від настирливих мошок. Пристрій має потрійну сітку і довгу ручку з кнопками управління для комфортного використання. Крім того, у його дизайні передбачено невеликий отвір, що дозволяє підвісити прилад у зручному місці. Мухобійка доступна у двох стильних кольорах: світло-сірому та зеленому.

Потрійна сітка для надійного захисту
Ця мухобойка Qualitell оснащена тришаровою сіткою. Два зовнішні шари призначені для захисту користувача від випадкового дотику до сітки. Внутрішній шар є активною сіткою з осередками, яка знаходиться під напругою 3500 В для миттєвого знищення мошкари. З такою потужністю комарів не мають жодних шансів на виживання.

Безпечне використання
Виробник забезпечив повну безпеку під час використання цієї мухобойки. Для захисту користувача встановлено подвійний перемикач, що унеможливлює випадкове натискання кнопок. Таким чином, ви зможете повністю контролювати роботу пристрою та уникнути можливих нещасних випадків.

Ємність акумулятора для тривалого використання
Мухобійка оснащена літієвим акумулятором ємністю 500 мАг. Цього заряду вистачить для роботи до 15 днів, якщо пристрій використовується щодня по 5 хвилин. Заряджання мухобойки можна зробити через універсальний інтерфейс Micro-USB, і час повного заряджання займе не більше 2 годин.

З Xiaomi Qualitell C1 (ZSC210902) ваші дні стануть комфортнішими без настирливих мошок, завдяки надійному захисту та зручності використання цієї електричної мухобойки.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.