≡ Розумний вимикач (одноклавішний) Xiaomi Aqara Opple (WXCJKG11LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний вимикач (одноклавішний) Xiaomi Aqara Opple (WXCJKG11LM)

Код товару: 970317
Наявність:

  • 494 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

2 кнопки для керування розумними пристроями
Конструкція вимикача Aqara Opple Zigbee 3.0 представлена як дві активні кнопки, кожна з яких здатна розпізнавати 3 типи натискань. Усього один такий аксесуар дасть змогу керувати роботою відразу декількох смарт-пристройтсів. Ви зможете віддалено вмикати/вимикати елементи освітлення, відкривати/закривати штори, вмикати розетки та безліч інших приладів. Все, що потрібно для повноцінного функціонування вимикача — це встановлення в зоні безперебійного доступу до мережі Wi-Fi, і смартфон із заздалегідь встановленим застосунком Aqara Home или Mi Home.

Три типи натискань
Кожна з кнопок підтримує по 3 типи натискання: просте торкання, подвійний клік і утримування. Ви зможете присмажувати натисканням різні команди з керування пристроями (максимально 12 команд для чотирьох кнопок сукупно). Отже, вимикач дає змогу у швидкому доступі керувати роботою екосистеми розумного дому, застосовуючи лише кілька простих комбінацій натискання. Крім кнопок вимикача, доступне ще й віддалене керування через застосунки Aqara Home або Mi Home, які потрібно встановити на смартфон.

Простий і швидкий монтаж
З встановленням вимикача Aqara Opple Zigbee 3.0 можна цілком впорається самостійно, не витрачаючи багато часу та зусиль. Прилад кріпиться на стіні завдяки двосторонньому скотчу або саморізам. Виберіть рівну поверхню, неодмінно в зоні доступу мережі Wi-Fi, і розмістіть вимикач у доступному для вас та інших домочадців місці. Корпус цього аксесуара зроблений із міцного пластику, у формі простого вимикача з простим і мінімалістичним дизайном.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.