≡ Розумний вимикач (двухклавішний без нульової лінії) Xiaomi Aqara D1 (QBK2LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний вимикач (двухклавішний без нульової лінії) Xiaomi Aqara D1 (QBK2LM)

Код товару: 984134
Наявність: Є в наявності

  • 1120 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Нова серія розумних вимикачів Aqara D1. Що поновили? Світлодіодні індикатори перенесли з нижнього торцю, на самі клавіші, так їх можна побачити, клавіші стали трохи меншими — за допомогою збільшеної рамки. Хвороба першої версії Важкі важелі на мікропереключатори. Вони з часом виходили з ладу, що Потрібно невеликого ремонту. У другій версії нестача усунула, конструкція стала простішою і надійнішою. 

Легкий спосіб зробити звичайне освітлення - розумним. Не потрібно змінювати всі лампочки на розумні, щоб ними керувати через додаток або голосових помічників. Замість цього, можна замінити тільки вимикач.

Вимкніть звичайний люстр або лампочку головними перевагами розумного пристрою: замість того щоб тягнутися до вимикача, ви можете керувати ним зі смартфоном за допомогою бездротових кнопок.

Виключач монтується в стіну, на місці звичайного і підключається до мережі 220В, при цьому, правда, доведеться замінити стандартну для України коробку під вимикач з круглою на квадратну.
Для роботи цього вимикача нульова лінія не потрібна!

Розмивання і замикання контактів відбувається за допомогою реле, отже немає різниці між фізичним натисканням на кнопку і керуванням вимикачем з смартфоном.

Після встановлення, вимикач поєднується з Aqara Hub за бездротовим протоколом Zigbee. Тепер ви можете керувати за допомогою програми Aqara

  • Легко налаштувати програму Aqara для iOS, Android
  • Захист від перегріву
  • Бездротова робота з Центром розумного будинку Aqara Hub за протоколом Zigbee

Вимкни світло на відстані

Вийшовши з дому, ви можете випадково забути вимкнути світло. Не хвилюйся, достатньо відкрити додаток в телефоні, і в один клік вимкнути будинки всі джерела освітлення.

Запалюй світло, відкриваючи двері

Коли світло повертається додому після роботи, коли відчиняє вхідні двері, воно автоматично ввімкнеться. У той самий момент у нас пропаде втома і ви зможете насолоджуватися чудовим вечірнім днем.

Легке і просте вдосконалення

Настінний вимикач Aqara монтує легко і зручно. Не потрібно заміняти всі старі джерела освітлення та дріт, можна просто замінити настінні вимикачі, щоб оперативно керувати різними освітленнями. Підходить для використання з широким асортиментом джерела освітлення, за допомогою якого можна легко додати звичайний освітлювальний прилад для інтелектуальних функцій.

З'єднує в одне ціле безліч приладів

Ви можете реалізувати безліч сценаріїв використання підключивши інші інтелектуальні пристрої. Коли будинок з'являється унікальний протокол Zigbee багато пристроїв додається до системи. Максимальна швидкість, яка збільшиться в тілі до того, що можна зменшити час відгуку приладів і зробити керування ще більш плавним.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.