≡ Розумний вимикач (одноклавітний, без нульової лінії) з термогігрометром Xiaomi MiJia (ZNKG01HL) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний вимикач (одноклавітний, без нульової лінії) з термогігрометром Xiaomi MiJia (ZNKG01HL)

Код товару: 970377
Наявність:

  • 1053 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Для встановлення пристрою не потрібно заміняти дротики. Просто поміняйте Традиційні вимикач на розумний вимикач Xiaomi MiJia  і насолоджуйтесь широким функціоналом: дистанційне вимкнення світла під час виходу з дому, автоматичне включення світла під час повернення додому, вимкнення світла перед сном і т.д.  Датчик підключається до шлюзу BLE Mesh і може керувати освітленням та розумними приладами у всьому будинку.

Вмонтований датчик температури та вологості дозволяє вам бачити потрібні дані на екрані пристрою і передавати інформацію приладам, які підключені до системи розумного будинку, наприклад, влаштувальнику або кондиціонеру. На екрані показано дані про температуру і вологість у приміщенні, дату і час.

Після налаштування доступу до програми MiHome ви зможете налаштувати керування будь- якими розумними пристроями у вашому домі. І реалізувати скрипти роботи в залежності від способу життя і особистих уподобань. Наприклад, коли ви відчиняєте вхідні двері, у вас буде освітлення в квартирі.

 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.