≡ Розумна система освітлення Xiaomi HuiZuo Smart Light Panel (HGB01-A09B) 9 модулів купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна система освітлення Xiaomi HuiZuo Smart Light Panel (HGB01-A09B) 9 модулів

Код товару: 970287
Наявність:

  • 6377 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Вільна комплектація
Система складається з трикутних модулів і відрізняється оригінальністю від звичайних інтер'єрних ламп. Ви можете створювати з них фігури, ніби граючи в конструктор. Виявіть свої творчі здібності, прикрашаєте дім.

Вільна комплектація
Система складається з трикутних модулів і відрізняється оригінальністю від звичайних інтер'єрних ламп. Ви можете створювати з них фігури, ніби граючи в конструктор. Виявіть свої творчі здібності, прикрашаєте дім.

Зміна температури світла і яскравості
Використовуйте мобільну програму, щоб здійснювати безступне регулювання світлової температури та яскравості. Параметри лампи зміняться за легким рухом вашої руки за відповідною шкалою.

Модульна зміна кольорів
Для того щоб зібрати додатки, достатньо з’єднати складкові накладки. З'єднайтеся з мобільною програмою, яка працює на Android і iOS, щоб керувати кожним блоком окремо. Зміна температури кольору і яскравості різних блоків дає змогу створювати цікаві світлові композиції.

Чарівний світ світловузики
Ви коли-небудь бачили музику? З інтелектуальною системою освітлення немає нічого неможливого. Вона може відчути настрій і ритм вашої улюбленої пісні і відобразити їх у квітнику. З нею ви ще глибше відчуєте знайомі твори.

Синхронізація світла і музики
В основі системи освітлення лежить високошвидкісний процесор Cortex-M4, АЦП з 4096 рівнями квантовості і 32-тонковий BПФ. Під'єднайте чіп до будь-якого порту, щоб передати модулям сигнали, які реагують на музику. Світло ламп буде "танцювати" з нею в такт, створюючи справжню світлову симфонію.

Дистанційне управління
Система освітлення з'єднується з домашньою мережею Wi-Fi і керується за допомогою смартфона. Ви можете зменшити яскравість ламп або взагалі вимкнути їх, не боячись розбудити сплячого малюка. До ламп не потрібно підходити: їх можна контролювати вже лежачи в ліжку.

Економія і довговічність
Спеціальне розміщення і з’єднання світлодіодів застерігає від надмірного нагрівання панелей. Це забезпечує довгий термін експлуатації разом з малою витратою енергії. Лабораторні випробування показали, що світлодіоди легко прослужать 25 000 годин, тобто 11 років при щоденному шестигодинному використанні.

Продумана до найменшої
Унікальна освітлювальна конструкція та високоякісні світлодіоди роблять систему освітлення приємною в користуванні. Промінь проходить через розсіювач зверху і панель світла знизу, що обумовлює рівномірність і природний рівень освітлення. Низька енергоефективність відповідає класу А енергоефективності. Варіативний твердиню та безпечні матеріали підвищують надійність і міцність лампи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.