≡ Розумна світлова LED панель Xiaomi Yeelight YLMB06YL (30 х 60 6.7 cm, 24W) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна світлова LED панель Xiaomi Yeelight YLMB06YL (30 х 60 6.7 cm, 24W)

Код товару: 970519
Наявність: Є в наявності

  • 1680 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

"Яскрава" прикраса будь-якого інтер'єру. Мислительський дизайн
Лампа Yeelight LED є класичним втіленням містицичного дизайну в стилі "хатек". Прямокутна форма світильника чудово вписується в будь - який сучасний офіс чи квартиру. Цей пристрій Yeelight розроблений для забезпечення максимального природного освітлення, яке створить атмосферу затишності та зручності.

Серед основних "фішок" цього чудового пристрою можна виділити такі:

  • Минимажний дизайн.
  • Захист від пилу;
  • Тверде до вигоряння декоративне покриття;
  • Рівномірне освітлення.
  • Ідеальна "світля" атмосфера
  • Оптимальне, м’яке і якісне освітлення

Потовковий світильник Yeelight, здатний створити оптимальне освітлення в дорученому йому приміщенні: кухні, кімнаті, офісі і т.д. Завдяки гарному світлу світло може проникнути в будь - який темний куточок, а відсутність бличок і м’яке рівномірне світіння, щоб побачити власника. Не тільки яскраве світло, але й турбота про ваше бачення!

Мріяєте навести ідеальну чистоту в будинку? З Yeelight LED це стало можливим. Адже якісне яскраво - рівномірне освітлення пристрою допоможе вам знайти будь - яку пилову чи брудну ділянку підлоги.

Чудове рішення для кімнат з низькими потовками. Наче маленьке сонце над головою!
Завдяки використанню 96 вбудованих світлодіодів і унікальній оптичній системі з високою пропускною здатністю, яку достатньо для освітлювання кухні, туалетів та невеликих спальних кімнат.

П'ятишарова конструкція. До 25 000 годин без перебоїв
Високий рівень пилюки, що відповідає стандарту IP50 у сукупності з ретельно розробленою конструкцією, дозволить уникнути накопичення пилу і потрапляння комах у цю потолочну лампу.

Особливе покриття лампи захищає від вигоряння, іржавості і має чудові антистатичні властивості. Якщо необхідно, лише злегка протерти поверхню вологою серветкою і від забруднення не залишиться й сліду. Електричні елементи лампи розраховані на 25 000 годин безперебійної роботи.

У стелі Yeelight  Світлодіоди з високим показником кольорів (коефіцієнт Ra 83) забезпечують природнішим світлом без викривлення кольорів.

У той же час прямокутна  Форма й ергономічність світильника дозволяють йому вписатися в будь - який інтер’єр, не займаючи багато простору.
 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.