≡ Розумна поїлка для тварин Xiaomi Petoneer Smart Water Dispenser (FSW030-M) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна поїлка для тварин Xiaomi Petoneer Smart Water Dispenser (FSW030-M)

Код товару: 970508
Наявність:

  • 1860 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Petoneer Smart Water Dispenser (FSW030-M) — автоматичний дозатор води для котів і собак із багатоступеневою системою фільтрації. Об'єм внутрішнього контейнера становить 1.9 л. Працює з застосунком Mi Home.

З турботою про здоров'я
Через низьку якість води у тварин можуть виникнути проблеми з травленням, які можна запобігти, якщо вчасно про це подбати.

Утомлення спраги з комфортом
Petoneer Smart Water Dispenser (FSW030-M) забезпечує постійну циркуляцію води в полярній поверхні, що створює у вихованця відчуття природної водойми та дає змогу вгамовувати спрагу з особливою насолодою. Об'єм пристрою становить 1.9 л.

Система фільтрації води
Для поліпшення якості води та її смаку в розумний дозатор встановлена багатоступенева система фільтрації, яка затримує дрібні частинки, волосся, залишковий хлор, іони важких металів та інші забруднювальні елементи.

Конструкція
Продумана конструкція поїлки унеможливлює небезпеку ураження електричним струмом, що особливо важливо для пристроїв, які контактують із водою.

Дизайн
Розумна поїлка виготовлена з міцного ABS-пластику та має сучасний мінімалістичний дизайн, який дає змогу пристрою вписатися в будь-який інтер'єр. Поїльна поверхня зроблена прозорою, що не тільки покращує зовнішній вигляд пристрою, але й спрощує контроль чистоти.

Потужний
Насос потужністю 5V споживає мало електрики, а звук під час роботи становить усього 40 дБ.

Керування зі смартфона
Розумну поїлку для котів і собак Petoneer Smart Water Dispenser (FSW030-M) можна під'єднати до смартфона через застосунок MiHome та віддалено керувати. Під'єднання відбувається за допомогою Wi-Fi-з'єднання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.