≡ Нейтралізатор запаху тварин Xiaomi PETKIT Smart Pura Air (P920) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Нейтралізатор запаху тварин Xiaomi PETKIT Smart Pura Air (P920)

Код товару: 970260
Наявність: Є в наявності

  • 819 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi PETKIT Smart Pura Air (P920) – Знешкодження запаху Для туалетів домашніх улюбленців. Пристрій автоматично фільтруватиме повітря біля лотка, щоб запобігти поширенню неприємних запахів і сприяти ефективному очищенню повітря від забруднення та шкідливих мікроорганізмів. Лише за годину він видаляє до 95,88 відсотків бактерій. Процес очищення активується за допомогою датчика присутності. Прибір працює безшумно, а про його стан підстрибують кольорові індикатори.

Автоматична робота
Поборець запаху піклується про чисте повітря цілодобово. Для цього передбачено два режими роботи. У першому очисні запускається при виявлення піта в зоні дії інфрачервоного датчика.  Другий режим автоматично активує фільтрацію кожні шість годин. Процес очищення повітря активується тільки після того, як улюбленець залишить приміщення.

Природна свіжість
Відчуйте натуральний аромат. Фільтруючу касету PETKIT Solid Air Freshener містить екстракти 20 рослин. Такий спосіб усунення запаху є безпечним і нетоксичним. Це призводить до розпаду молекул запаху, як, наприклад, азоту, сірководороду та інших. Це пригнічує розвиток мікроорганізмів та бактерій. Одна освіжна касета триває три місяці.

Іонізація повітря
Виробник подбав про додаткові можливості фільтрування. Усунення запаху можливе функція іонізації повітря. Вона допомагає знищувати молекули неприємного запаху і асорбувати дрібні частинки пилу. Крім того, наповнення простору від'ємними іонами має руйнівний ефект, щоб захистити вас від бактерій та бактерій.

Кольорові індикатори
Пристрій обладнано трьома світлодіодними індикаторами різних кольорів. Білий — розповідає про роботу відсвіжителя. Червоний - інформує про розряд батарейок. Усунення запаху працює від трьох елементів харчування популярного форм-фактора AAA. Якщо ви увімкнете індикатор жовтого кольору, вам слід замінити його на фільтруючу касету. 
У базовому комплекті поставляється 1-их касети. Якщо необхідно, можна зайти в магазин, де є касети! 

Зручний монтаж
З установкою Smart Pura Air впорається кожен. Пристрій Їх можна прикріпити до чистої і рівної поверхні, не пошкоджуючи стіну. Крім того, є два отвори, за допомогою яких можна прикріплювати на саморуваннях (продається окремо).

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.