≡ Ультразвукова щітка для обличчя Xiaomi DOCO B01 Blue купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Ультразвукова щітка для обличчя Xiaomi DOCO B01 Blue

Код товару: 970218
Наявність:

  • 312 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Щітка для очищення обличчя Xiaomi DOCO Super Soft Sonic Cleansing Instrument

Ультразвукова щіточка-понж призначена для глибокого очищення і масажу обличчя за рахунок пульсацій різної частоти. Виготовлена з медичного силікону. Прекрасна ергономіка, м'який і якісний матеріал робить використання неймовірно комфортним.

Глибоке очищення

Три сегменти чистої щітки Xiaomi DOCO Super Soft Sonic Cleansing Instrument дозволяють провести ретельне очищення лицьової зони. Щетинки різної жорсткості ефективно очищають застиглі частини шкіри, залишаючи після себе приємне відчуття свіжості.

Медичний силікон

Високоякісний матеріал, створюється без використання шкідливих речовин і базується на принципах екології. Він нешкідливий для шкіри і не дратує її. Для зберігання зручного боксу. Захист від води складає IPX7, ви можете легко мити щітку під струменем води.

3 Режим роботи

Кількість обертання контролюється, ви можете регулювати швидкість (низька, середня, висока). Нахил пензля з діапазоном до 15 градусів відповідає шкірному рельєфу і дозволяє очищувати його більш ретельно. Окрім очищення, ви отримуєте масаж в залежності від сили натиску.

2 місяці автономної роботи

Низька енергія енергії дозволяє щетці Xiomi DOCO Super Soft Sleansing Instrument працювати без підзарядки до 2 місяців. Вбудований таймер автоматично вимикає щітку за 90 секунд.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.