≡ Тримач для телефону Ulanzi Vijim Phone clip & Flip mirror Kit (UV-3003 ST-30) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тримач для телефону Ulanzi Vijim Phone clip & Flip mirror Kit (UV-3003 ST-30)

Код товару: 1087846
Наявність:

  • 1012 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ulanzi Vijim Phone clip & Flip mirror Kit (UV-3003 ST-30) — це тримач, оснащений зручним дзеркалом для налаштування кадру. Тепер ніяких зіпсованих дублів через неправильно встановлену камеру!

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Дзеркало Ulanzi ST-30 має сферичну форму, забезпечуючи широкий кут огляду. Тримач з двома осями обертання на 360° дозволяє підібрати оптимальне положення для вашого смартфона. Тепер ви можете створювати ідеальні фото й відео, не обмежуючи себе.

КОМФОРТ ВИКОРИСТАННЯ

Тримач виготовлений із міцного алюмінієвого сплаву, що забезпечує надійну фіксацію вашого телефону. Легко регулюється за допомогою пружини та підходить до пристроїв із шириною від 60 до 90 мм. Силіконові вставки на тримачі запобігають пошкодженню корпусу гаджета та забезпечують надійну фіксацію.

МАКСИМУМ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ЗЙОМКИ

Ulanzi Vijim Phone clip & Flip mirror Kit (UV-3003 ST-30) також оснащений холодним черевиком на верхній частині, що надає можливість встановлення додаткового обладнання. Можна легко прикріпити мікрофон, світло або інші аксесуари для покращення зйомки. Це відкриває нові можливості та допомагає створювати професійне відео або фотографії.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.