≡ Стедікам Baseus Handheld Gimbal Сірий (SUYT-D0G) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Стедікам Baseus Handheld Gimbal Сірий (SUYT-D0G)

Код товару: 1054583
Наявність: Є в наявності
Артикул: SUYT-D0G

  • 3932 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Крепление Зажим
Подключение Bluetooth
Цвет grey
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Gimbal від Baseus - це пристрій для стабілізації відео, записаних за допомогою смартфона. З його допомогою ви легко записуєте плавне та приголомшливе відео. Де б ви не знаходилися, ви матимете можливість реалізувати свою пристрасть до зйомок і зберегти найважливіші моменти з вашого життя. Кожна історія, яку ви переживатимете, варто відобразити у найвищій якості. Стабілізатор легкий і чудово сидить у руці. Ви можете використовувати його протягом тривалого часу, не відчуваючи втоми. З ємною батареєю він може працювати до 12 години на одній зарядці.

Зменшення ударів

Стабілізатор має 3-осьову стабілізацію, яка відповідає за зменшення ударів, викликаних рухом руки під час запису . Пристрій у режимі реального часу реагує на кожний рух і утримує телефон у тому ж положенні. Таким чином, будь-яке відео, записане з його допомогою, позбавлене потрясінь, і ви можете повністю зосередитися на записі.

Додаток для керування карданом

Для керування карданом вам знадобиться програма Baseus Control (версія iOS, версія Android). З її допомогою ви з'єднаєте телефон зі стабілізатором та отримаєте у своєму розпорядженні всі функції. Завантажте програму на свій телефон і почніть знімати плавні записи.

Зручна ручка

Ручка GIMBAL призначена для зручного захоплення та зняття втоми при тривалому використанні. Він відмінно сидить у руці і дозволяє довго знімати без обмежень.

Ширина телефону: до 92 мм

Вага продукту: 330г

Максимальна вантажопідйомність: до 250 г

Ємність батареї: 4500мАч

Час роботи на 1 заряд: до 12 годин

Вбудований порт: Type-C
< br />Функції: стабілізація зображення, масштабування Доллі, Timelapse, автоматична панорама, відстеження обличчя та об'єктів

Додаток: Baseus Control (версія iOS, Версія Android)

Комплект поставки: стабілізатор, micro USB кабель, противага

Управління однією рукою

Більшість дій ви виконуватимете однією рукою. Стабілізатор простий у використанні та гарантує повну свободу руху.

Почніть пригоду з YouTube або TikTok

Якщо ви серйозно плануєте розпочати запис відео в соціальних мережах, то це обладнання для вас. Це дозволить вам розпочати свою пригоду зі зйомок та обміну записами на YouTube TikTok або на інших сайтах. Створюйте чудові фільми вже на початку вашої пригоди.

ДЛЯ ПЕРШОПОЧАТКОВОЇ РОБОТИ НЕОБХІДНО ПРОВІЗВІТИ КАЛІБРУВАННЯ. ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНО ЗАКРІПИТИ СМАРТФОН НА СТАБІЛІЗАТОРІ, ВСТАНОВИТИ ПРОТИВАГУ, ПЕРЕВЕРНУТИ ТЕЛЕФОН НА 180 ГРАДУСІВ ТА ЗВОРОТНО. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО СТАБІЛІЗАТОР БУДЕ КОРЕКТНО ПРАЦЮВАТИ.

Комплектація

Стабілізатор

Micro USB кабель

Противага


Характеристики

Бренд Baseus
Крепление Зажим
Подключение Bluetooth
Цвет grey

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.