≡ Тримач для телефону Ulanzi Vijim Phone Clip & Flip Mirro Kit (UV-2881 PT-14+ST-27kit) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тримач для телефону Ulanzi Vijim Phone Clip & Flip Mirro Kit (UV-2881 PT-14+ST-27kit)

Код товару: 1086896
Наявність:

  • 2615 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ulanzi Vijim Phone Clip & Flip Mirro Kit (UV-2881 PT-14+ST-27kit) — найкраще рішення для тих, хто знімає на смартфон. Тримач допомагає стабілізувати зображення, а дзеркало — налаштувати кадр під час зйомки на основну камеру.

ФЛІП-ДЗЕРКАЛО ДЛЯ ЗРУЧНОЇ ЗЙОМКИ

Тепер увімкнути режим селфі, знімаючи на основну камеру дуже легко. Відтепер попрощайтеся зі зйомкою наосліп, легко отримуйте вищу якість зображення та робіть мобільні прямі трансляції та відеоблоги більш професійними. Дзеркало обертається на 270°, що дає змогу налаштувати зручний кут огляду.

ПОДВІЙНИЙ ХОЛОДНИЙ ЧЕРЕВИК НА ДЗЕРКАЛІ

Два отвори «холодний черевик» на дзеркалі допомагають розширити його функціонал і під’єднати додаткове обладнання для професійної зйомки. Наприклад, світло чи мікрофон.

МЕТАЛЕВИЙ ТРИМАЧ

Цільна металева конструкція забезпечує міцність, зносостійкість і стабільність пристрою. Кріплення «холодний черевик» дозволяє під’єднати необхідне відеообладнання до тримача, а різьба 1/4” дає змогу встановити його на штатив, монопод тощо.

ОБЕРТАЄТЬСЯ НА 360°

Знімати можна як в горизонтальному, так і в вертикальному положенні. Тримач обертається на 360°, а його положення фіксується за допомогою спеціального стопорного кільця.

СУМІСНИЙ З БІЛЬШІСТЮ СМАРТФОНІВ

Смартфон фіксується за допомогою пружинного затискача. Він розширяється до 89 мм, що робить тримач сумісним з більшістю сучасних телефонів.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.