≡ Сушарка для взуття Xiaomi Sothing Stretchable Shoe Dryer (DSHJ-S-2111) Purple купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Сушарка для взуття Xiaomi Sothing Stretchable Shoe Dryer (DSHJ-S-2111) Purple

Код товару: 970355
Наявність: Є в наявності

  • 777 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Сушарка для взуття Xiaomi Sothing Loop Stretchable (DSHJ-S-2111) — невеликий, але дуже потужний пристрій, який швидко висушить вашу взуття та шкарпетки. У мокру та дощовиту погоду дуже легко промочити ноги, а це створює не тільки неприємні відчуття, але й загрожує здоров'ю.

Технологія
У сушарку вбудований нагрівальний PTC-елемент. Простота дизайну та низьке енергоспоживання забезпечують економічність цього пристрою. Важлива властивість PTC-елементів — їхня пожежо- та вибухобезпека. Температура ядра нагрівального елемента досягає 150 °C, а поверхня підтримує постійну температуру рівну 55-60 °C. Ця температура вбиває всі мікроорганізми та не дає розмножуватися бактеріям, що викликають неприємний запах.

Рівномірне та швидке висушування
Два нагрівальні елементи розміщені на двох кінцях кільцеподібної пластини, яка може рівномірно розсіювати тепло, прискорюючи випаровування води та змушуючи вологе взуття швидко ставати сухим.

Продумана конструкція
Шнур живлення підходить до сушарки під кутом 90°, що дає змогу уникнути переломів у місці з'єднання та підвищує зручність встановлення сушарки.

Циркуляція гарячого повітря без «мертвих зон»
Поверхня виробу забезпечена 1926 отворами. Сушіння рівномірно просушує підошву та верхню частину взуття, утворюючи циркуляцію гарячого повітря в замкнутому просторі.

Для взуття різних розмірів
Подовжувальна конструкція зберігає ефективність сушіння на високому рівні незалежно від розміру взуття.

Матеріали
Сушарка виготовлена з вогнетривких і вогнестійких матеріалів. Автоматичний процес карбонізації зупиняє процес горіння, забезпечуючи надійну роботу.
Зручний розмір, невелика вага та стабільна робота зроблять сушарку Sothing Loop Stretchable незамінним помічником удома, в офісі та в подорожі. Ваше взуття завжди буде сухим.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.