≡ Сушарка для взуття без таймера Xiaomi Sothing ZERO Shoes Dryer (DSHJ-S-1904) Purple купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Сушарка для взуття без таймера Xiaomi Sothing ZERO Shoes Dryer (DSHJ-S-1904) Purple

Код товару: 970188
Наявність: Є в наявності

  • 626 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

*Модифікація без таймера! 

У мокру та дощову погоду дуже легко промочити ноги, а це створює не тільки неприємні відчуття, але й загрожує здоров'ю. Ваше взуття та шкарпетки просохнуть дуже швидко.

Технологія
У сушарку вбудований нагрівальний PTC-елемент. Простота дизайну та низьке енергоспоживання забезпечують економічність цього пристрою. Важлива властивість PTC-елементів – їх пожежо- та вибухобезпека. Температура ядра нагрівального елемента досягає 150°C, а поверхня підтримує постійну температуру рівну 55°C. Ця температура вбиває всі мікроорганізми і не дає розмножуватися бактеріям, що викликають неприємний запах. розсіювати тепло, прискорюючи випаровування води і змушуючи вологе взуття швидко ставати сухим. Сушіння рівномірно просушує підошву і верхню частину взуття, утворюючи циркуляцію гарячого повітря в замкнутому просторі. Автоматичний процес карбонізації зупиняє процес горіння забезпечуючи надійну роботу. Зручний розмір, невелика вага та стабільна робота зроблять сушіння Sothing Zero-Shoes Dryer незамінним помічником будинку, в офісі та подорожі. Ваше взуття завжди буде сухим.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.