≡ SDXC (UHS-II U3) SanDisk Extreme Pro 32Gb class 10 V90 (R300MB/s, W260MB/s) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

SDXC (UHS-II U3) SanDisk Extreme Pro 32Gb class 10 V90 (R300MB/s, W260MB/s)

Код товару: 1058060
Наявність:

  • 1440 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Професійним фотографам та операторам потрібно обладнання професійного рівня для роботи на кожному етапі. Карта пам'яті SDXC (UHS-II U3) SanDisk Extreme Pro 32Gb class 10 V90 (R300MB/s, W260MB/s) забезпечує неймовірну швидкодію, необхідну професіоналам для оптимізації процесів зйомки та подальшої обробки матеріалів кожного проекту.

Для максимальної ефективності обробки знятих матеріалів карти пам'яті SanDisk Extreme PRO SDHC/SDXC UHS-II забезпечують винятково високу швидкість передачі даних до 300 МБ/с. Швидкість запису до 260 МБ/с дозволяє знімати швидко, використовувати режим серійної безперервної зйомки, а також легко фотографувати у форматах RAW і JPEG.

Класи швидкості V90 і UHS 3 (U3) означають, що на карти пам'яті SanDisk Extreme PRO UHS-II можна безперервно записувати відео кінематографічної якості з роздільною здатністю 8K, 4K і Full HD. Завдяки цим класам швидкості вони чудово підходять для професійної зйомки екстремальних видів спорту та інших динамічних сюжетів.

Карти пам'яті SanDisk Extreme PRO SDHC/SDXC UHS-II відрізняються удароміцністю та водонепроникністю, працюють у широкому діапазоні температур і стійкі до впливу рентгенівських променів, тому можна зосередитися на пригодах, не турбуючись про надійність картки пам'яті.

У професійних фотоапаратах та HD-камерах використовуються потужні, продуктивні, надійні новаторські карти SanDisk великої місткості, які не викликають зниження продуктивності. Саме тому професійні фотографи та відеооператори використовують карти пам'яті SanDisk, щоб підвищити свою продуктивність.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.