≡ microSDXC (UHS-1 U3) Kingston Industrial 64Gb class 10 V30 А1 (adapter SD) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

microSDXC (UHS-1 U3) Kingston Industrial 64Gb class 10 V30 А1 (adapter SD)

Код товару: 1086597
Наявність: Є в наявності

  • 2187 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Карта пам'яті Kingston Industrial microSD UHS-I U3 SDCIT2/64GB призначена для роботи під великими навантаженнями. Вона побудована на базі довговічної та швидкої флешпам'яті, що працює в режимі pSLC із ресурсом циклів запис-стирання у 30 000.

ПРАЦЮЄ В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ УМОВАХ

Карта Kingston Industrial 64Gb class 10 V30 А1 придатна для роботи в діапазоні температур від -40 до +85 °C, що дає змогу використовувати її в жорстких умовах. Високе максимальне значення робочої температури дає змогу працювати в екстремальних умовах пустелі й успішно проходити тести та перевірки, з якими стандартні карти пам'яті microSD можуть не впоратися. А низьке мінімальне значення — використовувати її за температур нижче нуля, коли обладнанню треба залишатися просто неба тривалий час.

ВИСОКИЙ РОБОЧИЙ РЕСУРС

Kingston Industrial 64Gb class 10 V30 А1 має 1920 TBW2 і здатність витримати 30 тисяч циклів запису та стирання. Це дає змогу задовольнити широкий спектр вимог у промислових умовах.

ВИСОКА ШВИДКІСТЬ РОБОТИ

Завдяки високій швидкості ця карта ідеально підходить для тих, кому потрібна підвищена пропускна здатність для запису великих обсягів даних. Підвищені мінімальні швидкості запису гарантують цілісність даних завдяки зменшенню переривань під час передачі.

ВБУДОВАНІ ФУНКЦІЇ ПРОМИСЛОВОГО КЛАСУ

Карта оснащена механізмом пошуку та виправлення помилок (ECC), технологіями вирівнювання зносу, управління збійними блоками та додатковим інструментом моніторингу стану для управління терміном служби карти пам'яті. Можна бути впевненим, що Kingston Industrial 64Gb class 10 V30 А1 не дасть збою у відповідальний момент.

ЗМЕНШЕНИЙ ЧАС ЗАПИСУ

Карта пам'яті забезпечує зниження часу запису під час передавання файлів на ПК. Вона є стандартним рішенням розширення пам'яті для багатьох пристроїв GPS, планшетів, смартфонів і промислових пристроїв. Також для сумісності з пристроями, що використовують SD формат, карта укомплектована SD-перехідником із підтримкою UHS-I.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.