≡ Ручний отпаріватель Xiaomi Youpin Zajia Handheld Electric Iron White ( GT-306LW / GT-301W ) ( China купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Ручний отпаріватель Xiaomi Youpin Zajia Handheld Electric Iron White ( GT-306LW / GT-301W ) ( China

Код товару: 1030368
Наявність:

  • 1419 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Отпаріватель — відмінна альтернатива звичайному прасові. Xiaomi Mi Handheld Ironing Machine відмінно справляється з 99,9% складок, і при цьому не пошкоджує одяг. Максимальна потужність пристрою 1200 Вт. Ємність контейнера для води становить 160 мл, тому за одне наповнення можна привести в порядок відразу кілька предметів гардероба.
Пристрій нагрівається до робочого стану за 30 секунд, а сама процедура відпарювання займає всього кілька хвилин.
Виробник передбачив відразу все нюанси. Контейнер для води зроблений з напівпрозорого матеріалу, тому можна бачити скільки рідини залишилося. Корпус трохи нахилений, це зроблено для захисту від крапель гарячого пара.
Вага пристрою — всього 780 грамів, тому його легко тримати в руках довгий час. Модель оснащена зручною підставкою, яка дозволяє зручно зберігати пристрій або залишати під час перерв.

Отпаріватель отримав 6 рівнів захисту. Пристрій захищене від перегріву, протікання, короткого замикання, перенапруги і інших можливих проблем з електрикою.
Професійна технологія підвищення тиску дозволяє всього за одне натискання випустити пар температурою 120 ° З під тиском в 20 кПа, його тривалий вплив ефективно покриває речі навіть великої площі, проникаючи в саму глибину кожної ниточки і випрямляючи її, при цьому не залишаючи крапель на поверхні тканини.
Завдяки потужності в 1200 Вт цього отпарівателю не потрібно багато часу на підготовку, всього за 30 секунд він досягає робочої температури, яка повністю безпечна для тканини і швидко повертає речам їх первозданну гладкість.
Підошва отпарівателя MiJia виконана з литого алюмінію. Вона працює при температурі 120 ° C, додатково нагріваючи пар для підтримки температури, а також виконуючи функції праски при контакті з речами. На підошву нанесено покриття з керамічної емалі, що забезпечує їй гладке ковзання по будь-якому матеріалу.

Під впливом гарячого пара і підошви отпарівателя не встоять навіть сховалися в глибині тканини бактерії і шкідники. Отпариватель MiJia надає ефективну дезінфікуючу дію, а також знищує пилових кліщів і робить речі повністю безпечними для здоров'я.
Багато ручні відпарювачі в питаннях ергономіки обмежуються тільки формою ручки, але отпаріватель MiJia пішов ще далі - після використання або в паузах його можна поставити на будь-яку поверхню, не розміщуючи гарячі частини поблизу меблів або інших приладів. З такого становища його ще зручніше взяти і продовжити роботу.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.