Відпарювач Lofans Steam Brush (GT-301W)

Відпарювач Lofans Steam Brush (GT-301W)

Код товару: 1027252
Наявність: Є в наявності

  • 1352 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ручний відпарювач Xiaomi Lofans Steam Brush (GT-301W) швидко і легко позбавить складок одяг з будь-яких, навіть найделікатніших тканин. Завдяки невеликим габаритам його зручно брати у поїздку чи відрядження.

Дизайн
Корпус виконаний із білого пластику. Резервуар для води зроблений напівпрозорим, тому легко контролювати рівень води. Завдяки формі, що нагадує фен, його зручно тримати в руці. Кут нахилу в 8° забезпечує максимальне проникнення пари в складки одягу і зручне управління. Xiaomi Lofans Steam Brush (GT-301W) не утворює краплі, тому його легко використовувати в будь-якому положенні.

Відпарювач подає гарячу пару під тиском 22 г/хв безперервно протягом 7-8 хвилин. Він проникає у волокна тканини та розгладжує навіть глибокі складки. Завдяки технології SteamPlus вода перетворюється на пару менш ніж за 35 секунд.

Просте керування
Для початку роботи достатньо натиснути кнопку на ручці відпарювача. Через 3 секунди після відпускання подача пари припиняється і прилад можна прибирати на зберігання. Завдяки невеликим розмірам їм легко керувати однією рукою.

Безпека
Контроль температури та запобіжний елемент захищають одяг та прилад від пошкоджень. При підвищенні температури до 140°С нагрівання припиняється. При виявленні температури понад 240°С запобіжник відключає живлення. Також прилад контролює кількість води та не допускає перегріву при нестачі води. Надійне кріплення резервуара не допускає протікання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.