≡ Радіо миша Xiaomi Mi Mouse 2 Wireless White(XMWS002TM/HLK4005CN/HLK4038CN) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Радіо миша Xiaomi Mi Mouse 2 Wireless White(XMWS002TM/HLK4005CN/HLK4038CN)

Код товару: 987400
Наявність:

  • 663 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Бездротова миша Xiaomi Mi mouse 2 має класичний дизайн, кутова величина дуги повністю збігається з віттям середини долоні, що забезпечує зручність захоплення. Миша Xiaomi WSBTM має симетричну форму, тому буде зручно як правшам, так і лівшам.

Оптичний датчик миші має чутливість 1200 т/ д. Це чудовий показник як для роботи в офісі, так і для цінників 3D ігор. Ліва і права кнопки витримують велику кількість кліків — понад 500 мільйонів, повністю підтримуючи свою функціональність і чуйність.

Під монолитною кришкою ховається відсік для батарейки і компактного бездротового приймача.

Якщо ви працюєте на комп'ютерах з операційною системою Windows клавіша на лівій стороні корпуса дозволяє швидко повернутися на один рівень назад, а верхнє покриття на додачу до приємного тактильним відчуттям також має високу брудну здатність.

Особливості:

Високошвидкісна передача 2.4 ГГц

Точність позиціонування 1200 т/ д

Технологія One-Click (підтримується тільки під час роботи з ОС Windows)

Гладка поверхня

Ергономічна конструкція

Зручне захоплення

Бездротова миша була розроблена на основі ретельно оброблених даних про анатомічні особливості людської руки. Законерним результатом стала розробка моделі, яка ідеально відповідає формі долоні, завдяки чому можна уникнути напруження в м’язах і суглобах навіть під час тривалої роботи.

Уявіть собі, як багато приємних тактильних відчуттів можна відчути, торкаючись поверхні бездротової миші. Її верхня частина зроблена з надзвичайно гладкого матеріалу, який зовсім не ковзає в руці. Зовнішній вигляд завжди буде бездоганним, оскільки матеріал не сприймається як до самоскалічення, забруднення і подряпини.

Плавне ковзання

Для того щоб пристрій рухався по будь - якій поверхні плавно і з помірним опором, в нижній частині цього будинку розташувалося спеціальне кільце. Воно характеризується дивовижною стійкістю, адже випробування підтвердили, що його початкові властивості повністю зберігаються навіть через 100 км « пройденої » відстані.

Низька енергоефективна вартість та Інфрачервоний датчик

Низька енергоефективна вартість. Одна батарейка має розміри АА, тривалість роботи — 1 рік.

Інфрачервоний датчик. Більше немає обмежень щодо вибору поверхні: Xiami Mi Wireless Mouse сприймає будь-які поверхні, серед яких текстиль, шкіра, скло, дерево і т.д

Схований відсік для приймача

Якщо у вас немає потреби у використанні адаптера 2.4G, помістіть його у спеціальне відділення миші і воно буде в повній безпеці.

Миттєва заміна акумулятора

Тепер вам не доведеться витрачати цінний час на те, щоб підібратися до органів керування мишею — потягнути трохи вгору кришку і вона відразу зніме. Вставте батарейку, закрийте кришку, і пристрій знову готовий працювати.

Ефективне протистояння забрудненням

Технологія One-Click - клавіша зліва корпусу дозволяє швидко повернутися на один рівень назад.

Ефективне протистояння забруднення — це миттєве видалення будь - якої складності та характеру.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.