≡ Радіо та блутуз миша Mi Mouse Silent Edition Dual Mode Black (Global)(HLK4041GL) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Радіо та блутуз миша Mi Mouse Silent Edition Dual Mode Black (Global)(HLK4041GL)

Код товару: 1009775
Наявність: Є в наявності

  • 580 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Mi Wireles Mouse Silent Edition — це зручна і безшумна миша з бездротовим з'єднанням, призначена для роботи з ноутбуком, ПК або будь-яким іншим пристроєм. Завдяки ергономічному корпусу вона забезпечує максимальний комфорт при використанні, а роздільна здатність в 1300 точок на дюйм дає високу точність маніпуляцій. При цьому миша не тільки тихо ковзає по будь-якій поверхні, але й не клацає при натисканні, а гумове гладке колесо прокрутки забезпечує безшумне скрилінг. Що дозволяє займатися своїми справами, не роздратовуючи інших гучними звуками.


Особливості:
Роздільна здатність оптичного сенсора: 1300 т/ д
Ультразиха робота
Ергономічний дизайн
Бездротове з' єднання Bluetooth або через USB-приємець 2,4 ГГц
Можливість одночасно з’ єднатися з двома комп’ ютерами
Низька енергоефективна вартість

Ультразиха робота
Миша спроектована так, щоб при роботі видавати якомога менше звуків. Гладке коліщатко з гумою забезпечує тихе ковзання і прокручування, а зменшення шуму при кліках допомагає не турбувати інших.

Висока точність стеження
Оптичний сенсор з роздільною здатністю 1300 точок на дюйм гарантує плавність і точність роботи миші. Насолоджуйтеся відмінною реакцією на будь-який ваш рух, точним відслідковуванням і легким виділенням тексту кожного разу.


Бічні кнопки керування
Дві бічні кнопки, що активують перехід вперед і назад, підвищують вашу продуктивність під час роботи з документами та різними програмами (роблять під ОС Windows 8 і нові).


2 Режим роботи з швидким перемиканням
Mi Wi Wireles Mouse Silent Edition може співвідбиватися з ноутбуком або ПК як по Bluetooth, так і за допомогою USB-приємника 2,4 ГГц. Тому її можна одночасно з’єднувати навіть з двома пристроями. І легко змінювати поточні параметри за допомогою спеціальної кнопки, яка надає вам змогу вибрати один з режимів або перемикатися між комп' ютерами.

Легка і комфортна
Будуючи цю мишу, Xiamи зробили упор на практичність і зручність користувачів. Плівний вигин корпусу природно лягає в долоню, і руки не втомлюються навіть після тривалої роботи. Навіть якщо користуватися повсякденним забезпеченням, з’єднане покриття і зерниста текстура роблять їх приємнішими. А невелика вага і компактні габарити спрощують транспортування.


Низька енергоефективна вартість
Mi Wireless Mouse завжди готова до роботи, коли вона потрібна вам. Завдяки економному використанню енергії маніпулятор може працювати до 12 місяців від 2 батарейок AAA (не в комплект). Отже, ви можете не перейматися тим, що девайс відключиться в невідповідний момент.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.