≡ Пилосос Xiaomi Jimmy JV85 Pro купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Пилосос Xiaomi Jimmy JV85 Pro

Код товару: 975364
Наявність: Є в наявності
Артикул: JV85 Pro

  • 9129 грн


Стислі характеристики
Доставка/Оплата Замовлення відправляються після Повної оплати протягом трьох днів
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Потужний бездротовий пилосос від JIMMY

Високу потужність всмоктування пилососа JIMMY JV85 Pro забезпечує 550-ватний безщітковий двигун із «подвійною циклонною технологією», всмоктуваний бруд зі швидкістю до 100 000 обертів на хвилину циркулює через багатоступеневі системи фільтрації і, нарешті осідає 0.6-літровий контейнер для пилу.

Завдяки високій потужності всмоктування в 25 000 Па (або 200 аероватів), навіть стійкі забруднення ефективно видаляються. Прилична потужність також впливає на шум, який у JIMMY JV85 Pro є в межах 82 дБА.

Світлодіодний дисплей

Звичайно, варто зазначити й наявність світлодіодного дисплея JIMMY JV85 Pro. Під час роботи світлодіодний дисплей надає корисну інформацію про заряд батареї та встановлений рівень всмоктування. Усього передбачено 3 рівні всмоктування (нормальний/сильний/максимальний) на вибір користувача.

До 70 хвилин прибирання без підзаряджання акумулятора

Термін експлуатації батареї становить від 15 до 70 хвилин залежно від рівня всмоктування й без насадки електричної щітки. Якщо під'єднана електрична щітка, час роботи скорочується до 13-55 хвилин. Заряджається змінний акумулятор через док-станцію. Для заряджання потрібно від 4 до 5 годин часу.

Гнучка всмоктувальна трубка

Гнучка всмоктувальна труба — унікальна перевага JIMMY JV85 Pro. Це означає, що можна легко дістатися важкодоступних місць, наприклад, під диваном, столом або ліжком.
Докладніше: https://www.xiaomi.ua/akkumulyatornyy-pylesos-xiaomi-jimmy-jv85-pro/p35774/


Характеристики

Доставка/Оплата Замовлення відправляються після Повної оплати протягом трьох днів

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.