Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R20 (VTV97A)

Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R20 (VTV97A)

Код товару: 1067710
Наявність: Є в наявності
Артикул: VTV97A

  • 13379 грн


Стислі характеристики
Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 5 ч
Время полной зарядки 5 - 6 часов
Время работы на одном заряде более 60 минут
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R20
Перетворіть прибирання на медитацію. Легкий та маневрений акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R20 дозволяє забути про складнощі з пилом та насолоджуватися тим, як чисто стає вдома. Він спокійно справляється із різними типами сміття завдяки продуманому поєднанню параметрів.
Бездротова вертикальна конструкція з ручкою, що згинається
5-ступінчаста система фільтрації
Набір щіток для повноцінного прибирання у всьому будинку
Потужність без компромісів
Робота двигуна Dreame R20 залишається стабільною у будь-яких умовах. Незалежний двигун підтримує постійну силу всмоктування протягом усього прибирання. Високошвидкісний двигун робить 150 000 обертів на хвилину. Постійна швидкість гарантує глибоке очищення навіть на великій площі приміщення. А безщіткова конструкція забезпечує тиху роботу.

5-ступінчаста система фільтрації
Dreame R20 відфільтровує 99,9% забруднень. І головну роль у цьому грає циклонний фільтр — у нього особлива конусна форма, тому він вловлює набагато більше пилу, ніж звичайні фільтри. Крім того? є силіконовий конусний фільтр, фільтри попередньої очистки, сітчастий фільтр та HEPA. Пилозбірник знімається і встановлюється одним натисканням, легко витрушується без контакту зі сміттям та миється.

Адаптивна щітка
Практична і універсальна основна щітка захоплює пил і бруд з різних типів покриття. Інноваційна конструкція передньої частини щітки дозволяє їй добре захоплювати сміття навіть на довговорсових килимах. V-подібні щетинки збирають усі забруднення, а зубчаста насадка розплутує волосся і шерсть, щоб відправити їх прямісінько в пилозбірник.

М’який ролик для твердого покриття
Використовуйте його, щоб делікатно очистити підлогу. Завдяки м’якій структурі ролер адаптується під плитку, ламінат, паркет та інші тверді поверхні, очищаючи їх максимально дбайливо, але ефективно.

Жодної зайвої шерсті
Принаймні, на ваших меблях. Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame R20 оснащений моторизованою міні-щіткою, яка видаляє довгу і коротку шерсть, пісок та інше сміття, яке домашні тварини залишають у будинку. А для більш делікатної очистки текстилю передбачена широка насадка. Так що, навіть якщо ваш диван належить коту, він залишиться чистим.
descr img
Чистота у кожному куточку
Іноді так складно дістатися пилу під стелею чи в щілинах між меблями. З Dreame R20 це не проблема. Він має особливу щілинну насадку з гнучкими щетинками, яка проникає у найвужчі місця. Крихти на клавіатурі, пил у зазорах м’яких меблів і простір за радіатором — їй все під силу.

Унікальне LED-підсвічування
З Dreame R20 буде чисто навіть у темряві. Сині світлодіоди, розташовані під кутом 138 градусів, підсвічують бруд, пил, вовну та інше сміття, навіть найменше. Завдяки такому рішенню вам легко навести порядок у важкодоступних і погано освітлених куточках будинку. І це ще не все. Синє підсвічування зменшує навантаження на очі під час збирання.

Розпізнає забруднення
Інтелектуальна система розпізнавання забруднень визначає складність збирання лише на рівні мікронів. Вона автоматично підлаштовує силу всмоктування під рівень забруднення. І все це — у режимі реального часу.

Автономність
Декілька прибирань на одному заряді? Чому б і ні. Акумулятор з 8 змінних блоків по 2900 мАг кожен забезпечує 90 хвилин безперервного прибирання. І жодних дротів! А якщо придбати додатковий акумулятор, можна подвоїти час збирання.

Управління
Кольоровий сенсорний екран Xiaomi Dreame R20 з високою роздільною здатністю показує дані про прибирання в режимі реального часу. Ви бачите рівень забрудненості, поточний режим роботи та рівень заряду, не відволікаючись від процесу. А якщо потрібно змінити налаштування, достатньо одного дотику.

Легкість та гнучкість в одному девайсі
Прибирання пройде без напруги. Корпус Xiaomi Dreame R20 виконаний із карбону. Тонкий, міцний та ультралегкий, він не навантажує руки у процесі. А якщо потрібно прибрати під ліжком, просто зігніть слухавку. Щітка проникне під меблі, не знижуючи ефективності всмоктування.

Просте очищення
Одне натискання — і ви вже витрусили фільтр пилососа. Його легко помити під проточною водою, як і сітчастий фільтр, роликову насадку, що знімається, щітку для меблів і широку щілинну насадку.

Займає мінімум місця
Вертикальне зберігання — це зручно. Тим більше, із такою системою зберігання. Настінна система Dreame R20 дозволяє розмістити не лише сам пилосос, а й додаткові аксесуари. Тримайте все потрібне під рукою, щоб витрачати на прибирання ще менше часу.

Характеристики

Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 5 ч
Время полной зарядки 5 - 6 часов
Время работы на одном заряде более 60 минут
Длина сетевого шнура нет
Емкость для моющего средства нет
Мощность 570 Вт
Мощность всасывания 190 Вт
Объем пылесборника 0.6 л
Питание аккумулятор
Потребляемая мощность до 1000 Вт
Радиус уборки нет данных
Регулятор мощности на рукоятке
Тип пылесборника контейнер (без мешка)
Тип пылесоса аккумуляторный
Тип трубки длинная прямая
Тип уборки сухая
Турбощетка есть
Уровень шума 84 дБ
Форм-фактор вертикальный + ручной
Цвет серый

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.