≡ Пылесос Deerma Vacuum Cleaner TJ200 (Wet and Dry) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Пылесос Deerma Vacuum Cleaner TJ200 (Wet and Dry)

Код товару: 975178
Наявність:
Артикул: TJ200

  • 3645 грн


Доступні варіанти

Стислі характеристики
Автосматывание шнура нет данных
Время зарядки нет
Время работы от аккумулятора нет
Длина сетевого шнура 5 м
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Шукаєте собі універсального домашнього помічника? Значить, вам потрібен пилосос Deerma Vacuum Cleaner (Wet and Dry) TJ200! Він підходить для сухого та вологого прибирання, прибирає навіть велике будівельне сміття, а також ефективно всмоктує розлиті рідини. Потужний двигун, оптимальні фільтри та різнопрофільні насадки подарують вам оперативне, якісне та приємне прибирання.

Для сухого та вологого збирання

Пристрій універсальний: з ним ви можете усунути твердий бруд, пил і сміття, вимити підлогу і відразу висушити мокрі розлучення.

Всмоктування рідин

Дитина розлила сік? Собака після прогулянки залишив мокрі брудні сліди? Не біда! Пилосос Deerma Vacuum Cleaner (Wet and Dry) TJ200 подолає будь-яке завдання і продуктивно усуне навіть рідкі забрудненості.

Усунення великого сміття

Якщо у вас тільки-но закінчився ремонт і весь будинок завалений будівельним сміттям, то кличте на допомогу пилосос від Deerma. Він впорається навіть із великими уламками, битим склом, щільною кулею забруднень фарби, ґрунтовки, шпаклівки та іншого.

Потужний двигун

Двигун потужністю 800 Вт досягає 33 000 обертів за хвилину. Активне всмоктування дозволяє швидко та оперативно захопити великі обсяги бруду, волосся, крихт та іншого стандартного сміття.

Щітка для збирання вологи

Для того, щоб найбільш ефективно втягнути навіть густі рідини, передбачена плоска щітка-насадка, разом з якою прибирання вологи не важко.

Універсальна щітка

Універсальна щітка підходить для чищення ворсистих килимів, короткого ковроліну, а також дерев'яного паркету, лінолеуму, ламінату та плитки. При роботі з килимовими покриттями щітка проникає глибоко до основи ворсу і висмоктує бруд, що забився туди.

Вражаюча ефективність

Створюваний Deerma Vacuum Cleaner (Wet and Dry) TJ200 потік повітря настільки сильний, що він здатний втягнути навіть мокре волосся, що прилипло до плитки.

Функція видування

Завдяки функції видування ви можете тут же на місці висушувати підлоги після миття, щоб не чекати поки вони висохнуть. Крім того, ця можливість дозволяє висушити вовну тварини після купання. Використовуйте пилосос максимально!

Щілинна насадка

У комплекті з гаджетом надається знімна щілинна насадка, призначена для прибирання у вузьких та важкодоступних місцях. Також вона підійде для всмоктування крихт на стиках дивана чи сидінь у салоні авто.

Удосконалений пилозбірник

Конструкція Deerma Vacuum Cleaner (Wet and Dry) TJ200 така, що контейнер для сміття знаходиться окремо від мотора. Виробник зробив так, щоб випадковий пил не потрапляв у мотор і не перешкоджав його роботі. Пилозбірник можна звільнити натисканням кнопки та просто вимити під водою.

Подовжена трубка

Алюмінієва трубка пристрою регулюється. Довжина рукоятки може висуватися від 54 до 82 см. Додайте до цього шланг 1,5 м і шнур довжиною 5м і ви зрозумієте, що пилосос відкриває вам небачений простір дій. Він не сковує ні ваших рухів, ні маневрів, дозволяючи працювати навіть на великій відстані від розетки.

Ножний перемикач

Щоб зайвий раз не нагинатися і не вимикати пристрій, в гаджеті передбачений ножний перемикач. Раз і готове!

Індикатор стану контейнера

Разом з індикатором заповнення пилозбірника пилосос Deerma Vacuum Cleaner (Wet and Dry) TJ200 завжди зберігатиме однакову потужність та силу всмоктування. Як тільки контейнер для сміття заповниться, ви побачите загоряння фіолетового індикатора. Він означатиме, що резервуар настав час очистити.

Інноваційна система фільтрації

Ця модель прибирача передбачає чотири рівні фільтрації: вентилятор, НЕРА-фільтр, захисний та фільтр для повітря, що виходить. Відцентрова система відокремлює частинки сміття від повітря, запобігаючи цим засміченням фільтрів і мотора, що покращує процес експлуатації.

Не боїться води

Контейнер для сміття в пилососі Deerma Vacuum Cleaner (Wet and Dry) TJ200 не боїться води, його можна очищати прямо під сильним струменем. Комфорт і результат – ось, що ви отримаєте разом із цією моделлю!


Характеристики

Автосматывание шнура нет данных
Время зарядки нет
Время работы от аккумулятора нет
Длина сетевого шнура 5 м
Емкость для моющего средства нет
Мощность 1200 Вт
Мощность всасывания 400 Вт
Объем пылесборника 6 л
Питание сеть
Радиус уборки нет
Регулятор мощности на рукоятке
Тип уборки сухая, влажная
Тип фильтра HEPA
Турбощетка нет
Уровень шума 68 дБ
Цвет белый
Доставка/Оплата Замовлення відправляються після Повної оплати протягом трьох днів

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.