≡ Ручний пилосос Xiaomi Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray (Міжнародна версія) (DX700S) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Ручний пилосос Xiaomi Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray (Міжнародна версія) (DX700S)

Код товару: 1027353
Наявність: Є в наявності
Артикул: DX700S

  • 1739 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray

Якщо ви у пошуках простого, зрозумілого та універсального помічника, то пилосос Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray підійде вам ідеально. Він легкий, підходить не тільки для прибирання підлоги, але й для різних поверхонь кухонних, меблів і текстилю. Також під час його створення використовували циклонну технологію фільтрації, яка продовжує термін служби пристрою.

Зручна варіативність

Варіювати режими залежно від потреб. Коли вам потрібно очистити килимове покриття – подовжуйте трубку, а коли потрібно пропилососити диван – знімайте її та переходьте в ручний режим. Вага приладу в ручному режимі становить лише півтора кілограма. Подовжений шнур (4,5 м) дозволить вам рухатися у будь-якому напрямку та не залежати від розетки.

Циклонна технологія

Виробник забезпечив Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray інноваційною циклонною технологією всмоктування, за допомогою якої пил та бруд відокремлюються від потоку повітря та потрапляють одразу до спеціального резервуару. Вона попереджає утворення засмічень та сприяє ефективній роботі протягом довгих років.

Захоплення пилу

Конструкція повітроводу дозволяє всмоктувати пил із значно більшої площі. Більш сильне захоплення забезпечує ідеальну чистоту.

Система фільтрації

Не бійтеся вторинного забруднення повітря. Як тільки сміття потрапляє у повітропровід, воно проходить через потужні фільтри, які затримують навіть найдрібніші частки.

Робота двигуна

Двигун Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray настільки сильний, що забезпечує результативну тягу, усуваючи бруд, що в'ївся, налиплий волосся або старі шари пилу.

Універсальність

Використовуйте вертикальне положення пилососа для прибирання підлогових покриттів, а горизонтальне для очищення диванів, меблів, штор, різних полиць та іншого.

Комфорт у процесі збирання

Форма пилососу Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray розроблена таким чином, щоб бути максимально комфортною у використанні. Завдяки розумній конструкції, зручній ручці та правильно розташованому центру ваги ваші руки не втомлюватимуться навіть після години роботи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.