≡ Захисна гідрогелева плівка BLADE Hydrogel Screen Protection BASIC (clear glossy) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Захисна гідрогелева плівка BLADE Hydrogel Screen Protection BASIC (clear glossy)

Код товару: 978814
Наявність:

  • 144 грн


Стислі характеристики
Доступность В наличии
Тип пленки 1 Basic
Тип покрытия Clear
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Основні характеристики
• глянсове покриття для плоских 2D і 2,5D екранів; • виготовлена з матеріалу TPU; • повністю прозора, зберігає кольори екрану; • має олеофобне покриття; • підходить для всіх гаджетів, крім телефонів з EDGE дисплеями; • товщина 0,14 мм.
Захисна гідрогелева плівка, яка має підвищену міцність і доступну ціну. Підходить для всіх типів пристроїв, крім телефонів з EDGE дисплеями.
Універсальна в застосуванні
Глянсова гідрогелева плівка захистить передню, задню і бічні частини корпусу вашого пристрою. Плівка повністю прозора, тому залишається малопомітною на екрані і підходить навіть для захисту камери телефона. Зберігає кольори і контрастність, як на дисплеї без плівки.
Унікальні властивості
Розгладжує самостійно бульбашки після поклейки протягом 12-24 годин. Зберігає тактильну чутливість сенсора, що полегшує використання сканера відбитків пальців.
Створена для вас
Підходить людям, які люблять переглядати фото та відео на телефоні. Якщо вам важливо зберегти колір і контраст фотографії, краще вибрати саме глянцеву плівку для захисту свого гаджета, оскільки вона не спотворює кольоропередачу.
Мінімальне замовлення 50 шт.

Характеристики

Доступность В наличии
Тип пленки 1 Basic
Тип покрытия Clear

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.