Плотер для нарізки гідрогелевої плівки BLADE Screen Protection SCM-22

Плотер для нарізки гідрогелевої плівки BLADE Screen Protection SCM-22

Код товару: 983344
Наявність: Є в наявності

  • 17388 грн


Стислі характеристики
Model SCM-22
Доступность В наличии
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Плотер BLADE Screen Protection SCM-22 — пристрій нового покоління для нарізки захисних гідрогелевих плівок. За допомогою цього плотера можна створити плівку для будь-якого гаджета: смартфона, планшета, смартгодинника, геймпада, пристрою для нагрівання тютюну, зарядного кейса бездротових навушників тощо. Алгоритм процесу складається лише з двох кроків: потрібно вставити плівку та вибрати параметри.
Плотер BLADE Screen Protection підключається до сервера через мережу Wi-Fi та регулярно оновлюється, завантажуючи актуальну інформацію про новинки. У базі плотера більше ніж 6500 моделей для різання, як для старих пристроїв, так і для гаджетів останнього покоління.
Діагональ екрана складає 6 дюймів. Пристрій не потребує підкладки для вирізання плівки на планшет. Відрізняється тихою роботою.
Плотер має привабливий чорний дизайн із заокругленими кутами. Легкий та компактний, з вагою 4,4 кг та розміром 420*190*125 мм, пристрій без зусиль розміститься на об'єкті з невеликою площею: павільйоні або острівці в торговому центрі.
Широкий функціонал плотера дає можливість вирізати захисну плівку шириною до 195 мм, а також квадратну, прямокутну, овальну або круглу плівку для пристроїв з нестандартними параметрами.
Ріжуче лезо плотера виготовлено з високою точністю для ідеально рівного різання заготовок з похибкою в межах 0.1мм.
Плотер має багатомовний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і супроводжується ілюстрованим мануалом.

Характеристики

Model SCM-22
Доступность В наличии

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.