≡ Автомобільний пилосос Usams US-ZB108-1 Mini Handheld Vacuum Cleaner Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний пилосос Usams US-ZB108-1 Mini Handheld Vacuum Cleaner Black

Код товару: 1041171
Наявність: Є в наявності

  • 1129 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Usams US-ZB108-1 Mini Handheld Vacuum Cleaner Black ─ мініатюрний автомобільний пилосос. Інтерфейс зарядки - USB Type C, кабель додається в комплекті з аксессуаром.Також разом з пилососом є дві насадки, які розширюють можливості пристрою.

Пристрій виконаний з сучасного полікарбонату і термопластика ABS, що, в свою чергу, забезпечує надійність і довговічність пилососа. Підтримує високу потужність, завдяки чому допоможе очистити всі забруднені важкодоступні зазори автомобіля: якісно очищає дрібні елементи, пил в зазорах кнопок, кутах.

Компактний пилосос створений, щоб усувати невеликі за об’ємом забруднення Пилозбірник має невеликий обсяг - 120 мл, тому ідеально підходить, щоб зібрати розсипані крихти, сигаретний попіл, шерсть тварин, легко очищає як гладкі, так і пористі поверхні.

Мініатюрний розмір ─ 32 см в довжину ─ дозволяє возити пристрій в автомобілі, він поміщається в кишені дверей салону або в бардачок Зарядка пристрою відбувається за 2.5 год, час безперервної роботи становить 15 хв, завдяки чому є можливість подбати про чистоту салону авто в будь-який час тримаючи його в одній руці.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.