≡ Портативна колонка Bluetooth xdobo Vibe Plus IPX5 | BT5.0, AUX / TF / USB, 80W, TWS, 10-16h | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна колонка Bluetooth xdobo Vibe Plus IPX5 | BT5.0, AUX / TF / USB, 80W, TWS, 10-16h |

Код товару: 1089348
Наявність:

  • 3000 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xdobo Vibe plus– це акустика, яка приємно здивує Вас своїм сильним барвистим звуком. Сполучення з пристроями здійснюється за допомогою технології Bluetooth версії 5.0. Можливе відтворення треків через порт AUX 3.5 або з карти пам'яті.
Особливості моделі
Унікальна функція вібрації Xdobo Vibe Plus дозволяє відчути звучання улюбленої музики зовсім на новому рівні. Такий ефект досягається завдяки двом удосконаленим діафрагмам збільшення амплітуди басу.
Акустика видає чистий звук на будь-якій гучності. Насолоджуйтесь музикою без шуму, трісків та спотворень. Ступінь захисту від вологи IPX5 та міцний корпус з якісних матеріалів дозволяють експлуатувати акустику в будь-яку погоду. Ви можете сміливо користуватися нею в приміщенні, на вулиці або на природі. Акумулятор 3300 мАч забезпечує до 12 годин безперервної роботи колонки. Більше того, Xdobo Vibe Plus можна використовувати як повербанк для зарядки смартфонів, планшетів та інших мобільних пристроїв. Якщо у Вас є 2 Xdobo Vibe Plus, Ви можете об'єднати їх через Bluetooth, щоб сформувати потужнішу бездротову стереосистему. При спільному з'єднанні двох колонок, Ви отримаєте по-справжньому об'ємний 3D звук. дії для максимально комфортного прослуховування. 3 режими еквалайзера допоможуть зробити звучання будь-яких композицій більш приємним: повночастотний режим, більш яскравий вокал і режим сабвуфера. Яскраве RGB підсвічування не тільки виглядає приємно, а й спрощує використання колонки в темряві. У поєднанні з відмінним звуком, дана модель є ідеальним варіантом для всіх меломанів.
діапазон відтворюваних частот: 20 Гц – 20 кГц;
опір: 4 Ом;
варіанти підключення: провідне, бездротове;
версія Bluetooth: 5.0;
підтримка профілів: A2DP, AVRCP, AVRCP,
вхід: 5В/3А;
ємність акумулятора: 3300 мАч;
час відтворення музики: 12 годин;
вага: 2460 г;< входить зарядний кабель USB, мануал.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.