≡ Портативна колонка-караоке HOCO Pearlescent BT Bluetooth SP59 |BT5.1, TWS/TF/AUX, 5h| купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна колонка-караоке HOCO Pearlescent BT Bluetooth SP59 |BT5.1, TWS/TF/AUX, 5h|

Код товару: 1089351
Наявність: Є в наявності

  • 1509 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Акустика-караоке HOCO Pearlescent BS59 – це багатофункціональний пристрій, створений для тих, хто цінує якісне звучання та любить весело проводити час у компанії. Насолоджуйтесь музикою та співом із друзями та сім'єю за допомогою цієї портативної колонки. Є можливість підключення по AUX та USB кабелю; слот для карти пам'яті TF. Ці особливості роблять BS59 по-справжньому універсальною аудіосистемою. За допомогою технології TWS Ви можете об'єднувати дві HOCO BS59 для отримання потужнішого стереозвуку. Поєднання високочастотних і повнодіапазонних динаміків забезпечує приголомшливе звучання з ідеальним балансом низьких, середніх і високих частот. Акустика-караоке має акумулятор ємністю 1800 мАч, а мікрофони – по 500 мАг. Максимальний час безперервної роботи складає 5 годин для колонки та 16 годин для мікрофонів. Мікрофони виводять звук без будь-яких спотворень, завдяки чому Ви гарантовано отримаєте максимум задоволення від караоке. . Є підтримка функції придушення оригінального звуку.
Дизайн
Компактні розміри та зручна ручка для перенесення роблять BS59 ідеальним вибором для вечірок або вуличних заходів. Красива LED-підсвічування створює атмосферу свята і додає різноманітності у Ваші виступи.
діапазон відтворюваних частот: 80 Гц – 18 кГц;
ємність акумулятора: акустика: 1800 мАг, мікрофони: 500 мАг;
час відтворення музики: 5 годин;
макс. час роботи мікрофону: 16 годин; .

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.