≡ PHD External 2.5'' Apacer USB 3.1 AC532 2TB Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

PHD External 2.5'' Apacer USB 3.1 AC532 2TB Black

Код товару: 1040999
Наявність:

  • 2964 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Прогресивна система внутрішньої підвіски PHD Apacer USB 3.1 AC532 захищає від вібрації, випадкового падіння і впливу зовнішніх сил при роботі з диском.
"Твердий" захист даних робить AC532 відмінним вибором для портативного зберігання! Підтверджено тестами на падіння з висоти близько 1 метра.
Чотири кута AC532 покриті грубими текстурами, а продумана конструкція корпусу, з покриттям, яке з двох сторін, не тільки спрощує утримання і перенесення, але також дозволяє уникнути випадкового вислизання і падіння диска.
AC532 пройшов перевірку на підключення / витяг роз'єму 10 000 разів. Крім того, він відповідає міжнародним стандартам CE, FCC, RCM і BSMI, забезпечуючи безпеку для користувачів.
Портативний жорсткий диск Apacer разом з програмою Apacer Data Manager надають безпечну і зручну платформу для зберігання даних, яка підтримує односпрямовану і двосторонню синхронізацію, дає можливість резервного копіювання важливих особистих файлів і ефективно підвищує продуктивність роботи, що робить Ваше життя ще більш комфортною завдяки зручній системі цифрового зберігання даних!

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.