≡ PHD External 2.5'' ADATA USB 3.1 DashDrive Durable HD330 1TB Blue купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

PHD External 2.5'' ADATA USB 3.1 DashDrive Durable HD330 1TB Blue

Код товару: 1086950
Наявність: Є в наявності

  • 2397 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зовнішній жорсткий диск HD330 компанії ADATA ємністю 1 ТБ забезпечує збереження ваших даних за рахунок використання силіконового чохла зовні, а також запатентованих вібродатчиків ADATA та програмного забезпечення Backup ToGo з AES-256-бітним шифруванням усередині. Однак, незважаючи на свою міцність, HD330 відрізняється тонким форм-фактором 16,2 мм, тому на нього приємно дивитися і зручно переносити.

МІЦНИЙ ЗОВНІШНІЙ ЗАХИСТ

Міцний захист HD330 починається зовні — з довговічного силіконового чохла, що амортизує, здатного витримати удари, падіння і всі життєві негаразди.

БІЛЬШЕ ПАМ'ЯТІ ДЛЯ РЕЗЕРВУВАННЯ ДАНИХ

У наш час відеоконтенту високої чіткості занадто багато пам'яті не буває. Завдяки ємності 1 ТБ, з HD330 ви завжди захищені та готові до резервного копіювання всіх пісень, фільмів, фотографій та іншої інформації.

ПОВНИЙ ЗАХИСТ ВІД ПОМИЛОК І ПОШКОДЖЕНЬ СЕКТОРІВ

Дуже небагато жорстких дисків продовжують працювати навіть після падіння або ударів, внаслідок яких з'являються помилки та пошкоджені сектори. Завдяки запатентованим вібродатчикам ADATA вся робота диска припиняється у разі виявлення механічних ударів. Робота відновлюється, щойно мине загроза. Користувач отримує повну інформацію за допомогою чіткого індикатора стану.

БЕЗПЕКА ДАНИХ ЗАБЕЗПЕЧУЄТЬСЯ ШИФРУВАННЯМ ПО ПРОТОКОЛУ AES

Програмне забезпечення Backup ToGo з AES-256-бітним шифруванням та захистом паролем дозволяє зберегти важливі дані від сторонніх очей.

ПРИЗНАЧЕНО ДЛЯ ІГРОВОЇ КОНСОЛІ

HD330 підтримує підключення до ігрових консолей і може використовуватися як резервне сховище ігор, які не використовуються в даний час.

ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ РОЗУМНОГО РЕЗЕРВНОГО КОПІЮВАННЯ BACKUP TOGO

У Backup ToGo використовується алгоритм для інтелектуального та зручного резервного копіювання ваших даних. Встановіть бажаний розклад резервного копіювання і більше не турбуйтеся про втрату даних! Більше того, Backup ToGo має функцію хмарного резервного копіювання, яка підтримує резервне копіювання у хмарі, на локальних жорстких дисках і навіть на мобільних пристроях. Backup ToGo — інструмент з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, який дозволяє легко і швидко резервувати дані!

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.