≡ Перкусійний масажер для тіла Mi HEAD (FG007P) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Перкусійний масажер для тіла Mi HEAD (FG007P)

Код товару: 1057292
Наявність:

  • 3366 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HEAD представив новий фасціальний масажний пістолет FG007P який завжди допоможе Вам після важкого тренування прийти в нормальний стан без болю в м'язах.

6 швидкостей на вибір
Високочастотні вібрації проникають глибоко у ваші м'язи, щоб забезпечити вам розслаблення, усунути скутість та зменшити біль. Бажаєте оптимально налаштувати дію масажера під свої потреби? Виберіть одну з 6 доступних швидкостей!

4 масажні головки в комплекті
Вони виготовлені з приємного на дотик силікону і ідеально підходять для багатьох сфер застосування. Круглий ідеально підходить для масажу спини, плечей, стегон та інших великих груп м'язів. Плоский дозволяє розслабитися та сформувати різні частини тіла. Головка у формі кулі підходить для глибоких тканин, таких як руки. U-подібний наконечник добре підходить для масажу шиї, ахіллового сухожилля та обох сторін хребта.

Високопродуктивний двигун
Пристрій оснащений безщітковим двигуном з двома підшипниками, який забезпечує стимуляцію глибоких м'язів до 12 мм. Інтенсивні високочастотні удари можуть швидко нейтралізувати молочну кислоту, знижуючи ризик хворобливих відчуттів після тренування. Тепер ви можете спокійно тренуватися та швидше відновлюватися! Також масажер працює напрочуд тихо - рівень його гучності становить близько 45дБ.

Ефективний 10-хвилинний масаж
Пристрій має інтелектуальний таймер, який автоматично припиняє роботу через 10 хвилин безперервної роботи.

1 заряд на 14 днів
HEAD (FG007P) оснащений акумулятором ємністю 2000 мА*год. повністю заряджений пристрій буде працювати до 12 годин, якщо ви оберете першу швидкість. При звичайному щоденному використанні масажер можна використовувати до 14 днів!

Покращений дизайн
Масажер відрізняється невеликими розмірами та ергономічним дизайном. Зручна ручка ідеально лежить у руці і не вислизає. Пристрій також дуже легкий – важить всього приблизно 1 кг. Ви можете легко керувати ним за допомогою лише однієї кнопки. Транспортувати і зберігати масажер легко в сумці, що додається.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.