≡ Відпарювач Xiaomi Lexiu GS2 Hanheld Hanging Machine купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Відпарювач Xiaomi Lexiu GS2 Hanheld Hanging Machine

Код товару: 970460
Наявність:

  • 1560 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Lexiu GS2 Hanheld Hanging Machine  - відпарювач і качюг в одному корпусі

Дома і поїздки
Lexiu GS2 чудово справляється з функціями утюга, а також відпарувачем, допомагаючи досягти ідеальної гладкості речей і заощаджувати час, не вимагаючи додаткових пристроїв.

Швидкий нагрів і захист від проток
Велика робоча поверхня відпарника настільки швидко нагрівається і починає подавати пару, що лише за тривалість однієї пісні можна повністю вигладити що-небудь з одягу. Металічна пластина товщиною 2,5 мм рівномірно нагрівається і повністю перетворює воду в пару, не залишаючи підтіків на тканини і не наносячи їй шкоди.

Швидка і сильна подача пара
Ефективний нагрівальний елемент всього за 30-35 секунд досягає достатньої температури для подачі пара, а особлива конструкція проток підвищує його тиск, щоб забезпечити потужний і об'ємний потік протягом тривалого часу.

Прозорий резервуар прямо в рукоятці
Прозорий резервуар дає змогу стежити за об’ємом води, а його матова поверхня допомагає з простого колоди зробити зручну рукоятку.

Чудове рішення для подорожей
Сам відпарювач важить 700 г, а його знімальну рукоятку об'ємом 100 мл можна легко відключити від корпусу і окремо прибрати в чемодан, щоб навіть у тривалій поїздці мати можливість зберегти гарний вигляд.

Підходить для будь-якої тканини
П’ять відчинків для подання пари допомагають йому проникати глибоко в волокна, щоб розгладити тканину з шовку, бавовни, синтетики, льону та інших матеріалів.

Для захисту улюблених речей
Під час перегріву прилад виробляє температуру, яка вимикає харчування, а автоматична система, коли немає води, запобігає сухому ходу. Крім того, весь корпус виготовлений з вогнетривких матеріалів. Продумана конструкція захищає і сам відпарювач, і улюблені речі.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.