≡ Навушники HOCO Charm BT headset W46 | BT5.3/AUX, 20h, Type-C | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Навушники HOCO Charm BT headset W46 | BT5.3/AUX, 20h, Type-C |

Код товару: 1089140
Наявність: Є в наявності

  • 366 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Навушники HOCO W46 поєднують у собі якісне звучання та оновлений ергономічний дизайн. Дана модель відрізняється своєю практичністю, і відмінно підійде для повсякденного використання. Існує зручна функція швидкого перемикання між несопряженными пристроями за допомогою натискання однієї кнопки. Можливе підключення за допомогою кабелю AUX, який входить у комплектацію.
Акумулятор ємністю 200 мАч надає до 20 годин безперервної роботи навушників. У режимі очікування заряд утримується близько 180 годин. Заряджається аксесуар лише 2 години. Динаміки видають соковитий та збалансований звук, який оцінять усі меломани, незалежно від своїх музичних уподобань.
Інтуїтивні кнопки на корпусі акустики дозволяють регулювати гучність, перемикати треки та керувати відтворенням. Крім цього, Ви можете приймати дзвінки, записувати голосові повідомлення та користуватися функцією голосового асистента, не знімаючи навушники. Легка конструкція виготовлена з міцних якісних матеріалів. Оголов'я регульоване. Накладні амбушюри не викликають втоми навіть за тривалого носіння, а також дарують необхідну для приємного прослуховування звукоізоляцію. Мінімалістичне оформлення навушників відмінно доповнить будь-який стиль. ;
макс. час роботи: 20 годин;
діапазон частот 20-20000 Гц;
розміри: 178x172x63 мм;
вага: 109 г;
в комплект також входить -C, кабель AUX, інструкція.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.