≡ Навушники HOCO Triumph BT headphones W35 Air | BT5.3, AUX / TF, 45h | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Навушники HOCO Triumph BT headphones W35 Air | BT5.3, AUX / TF, 45h |

Код товару: 1089150
Наявність: Є в наявності

  • 581 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HOCO Triumph W35 Air – це навушники, що надають чудову якість звуку та високий рівень комфорту. Дана модель відмінно підходить для повсякденного використання.
Bluetooth версії 5.3 забезпечує максимально швидке та стабільне сполучення з пристроями. За відсутності заряду відтворювати музику можна через порт AUX 3.5. Додатково є слот під карту пам'яті типу TF.
40-мм динаміки передають чистий та збалансований звук із пробивним басом. Звучання треків не погіршується навіть на максимальних рівнях гучності. Присутня сертифікація Hi-Fi Audio.
Вбудований акумулятор ємністю 400 мАг забезпечує до 45 годин безперервної роботи навушників. Повна зарядка займає лише 2 години, а в режимі очікування тримається заряд до 200 годин. Живлення здійснюється за допомогою кабелю Type-C.
Девайс легко керується за допомогою інтуїтивних кнопок. Навушники також мають чутливий вбудований мікрофон, завдяки чому Ви можете здійснювати дзвінки, не дістаючи телефон.
Регульована довжина дуги навушників робить їх комфортними для всіх користувачів. Амбушюри дуже м'які та щільно сидять на вухах. Удосконалене оголов'я моделі відмінно пропускає повітря для більш приємного застосування. Характеристики:

Bluetooth: 5.3; : 2 години;
макс. час роботи: 45 годин;
час роботи в режимі очікування: до 200 годин;
діапазон частот 20-20000 Гц;
вага: 208 г;
в комплект також входить зарядний кабель Type-C, AUX кабель, інструкція.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.