≡ Налобний ліхтар NexTool (NE20004) Black (розширений набір) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Налобний ліхтар NexTool (NE20004) Black (розширений набір)

Код товару: 970241
Наявність: Є в наявності

  • 819 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Важно. Лише розширені версії для велосипеда: NexTool NE20004 Black и NexTool NE20005 Blue

Використати одну кнопку
У тиху ніч небо прикрашене міріадами зірок. М’яке місячне світло освітлює гори й луки. Ніч кличе нас на прогулянку, а ліхтарик дасть нам мужність. Одягніть ліхтарик, відрегулюйте його і йдіть назустріч невідомому.

Заряд вистачає на півмісяця
Фонтарик оснащений літеєвим акумулятором ємкістю 650mAh, підтримується зарядка від зовнішнього акумулятора. Максимальний час роботи ліхтаря на повну потужність становить 17 годин. Наприклад, якщо щодня бігати по годині, то заряду вистачить на півмісяця
Настільки легкий, що ледь відчувається на голові, всього 38 Грамка. За кілька хвилин забудете, що на голові є ліхтар. Вона незамінна в подорожах і на природі.

Зручний еластичний ремінець
ремінець ліхтарика на голову зроблений з бавовни, він не тільки зручний, але й добре вбирає вологу. Розмір ремешка можна легко відрегулювати, так що ліхтарик підходить всім.

Великий кут освітлення
Під час бігу треба стежити за дорогою. Зупинитися і переконатися, що перед нами немає перешкод. Слідкуй за ситуацією. Ліхтарик на голову має широкий кут освітлення.

Степінь захисту IPX4
Не можна точно сказати, чи піде дощ, ліхтар NexTool захищений по мірі IPX4. Позазапний дощ або випадкове попадання води не перешкоджають нормальної праці ліхтаря.

Основні характеристики:
Світловий потік: 170 lm
Степінь водонепроникності: IPX4
Об’ єм акумулятора (mAh): 650
Тип розряду: Type-C

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.