≡ Налобний ліхтар BEEBEST (FH200) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Налобний ліхтар BEEBEST (FH200)

Код товару: 970383
Наявність: Є в наявності

  • 672 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

COB технологія направленого світла
У ліхтарі BEEBEST (FH200) використовуються світлодіоди COB з максимальною яскравістю 100 лм. Порівняно з традиційними світлодіодними лампами світлодіоди, заснованими на технології COB, мають найкраще розсіювання тепла і високу світлову ефективність.

Керуйте змахом руки
Вам потрібно лише махати рукою ліворуч і праворуч в межах 10 см від лампи, щоб керувати перемикачем лампи. Незалежно від того, чи ви подорожуєте пішки або подорожуєте в похід, кемпінг, ви можете керувати увімкненням і вимиканням ліхтаря рукою.

Високоелеластична пов'язка на голову
Ліхтарик BEEBEST (FH200) постачається з зйомками, які можна використовувати для зміцнення ліхтаря на голові і руках. У той же час ви можете закріпити його на голові і на рюкзаку.

Декілька режимів освітлення
За допомогою лише однієї кнопки ви можете перемикатися між трьома режимами яскравості, підсвічуванням червоним світлом і п’ ятичним режимом.

Вертикальний кут 180 градусів
Регульований на 180 градусів задній зажим може використовуватись не тільки для різних способів кріплення, але також для виправлення кутів освітлення.

Дуже зручний для подорожей
Подорожуйте, адже ліхтарик важить всього 38 грамів, тому ви не будете почуватися занадто втомленим, навіть якщо будете носити його протягом тривалого часу.

Нічна риболовля
Ліхтарик ідеально підходить для риболовлі вночі, тому що має вбудований акумулятор на 500 мАч, який накопичує неперервну роботу пристрою протягом 30 годин.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.