≡ Набір електричних щіток Xiaomi Inncap 3 шт. PT01 (Blue/Grey/Pink) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Набір електричних щіток Xiaomi Inncap 3 шт. PT01 (Blue/Grey/Pink)

Код товару: 970381
Наявність:

  • 917 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Набір електричних зубних щіток Xiomi Inncap 3 шт. PT01
Окрім вибору зубної пасти, щітки також відіграють важливу роль у збереженні ротової порожнини. Завдяки оптимальній конструкції електрична зубна щітка Inncap PT01 допомагає очищати зуби швидше і ефективніше, попереджуючи стоматологічні захворювання. У той же час дизайн м’яких щіток захищає ясна, що підходить для людей з чутливими зубами.

Потужний двигун, 2 режими використання
Xiaomi Inncap PT01 оснащена потужним двигуном і 2 різними режимами використання. У напруженому режимі робота з частотою 19 000 об / мін на повну чистку ротової порожнини на високій швидкості економить час. У м’якому режимі щітка працює з нижчою частотою 16 000 об / мін, щоб краще доглядати за яснами. Два режими використання можуть задовольнити різні потреби в чистці, незалежно від того, дорослі чи діти, навіть з чутливими зубами.

Насадка з м’якою щетинкою
Щітка Xiaomi Inncap PT01 має міхові щетинки DuPont високої якості з радіальним унікальним дизайном, який легше проходить через щілини ясен і зубного нальоту в області, важкодоступних в ротовій порожнині, зменшуючи подразнення ясен. Волокниста структура щітки відповідає вигину ротової порожнини користувача, що збільшує можливість чистки.

Самостійність часу чистки
Зюмінкою Inncap TP01 в порівнянні з іншими електричними щітками на ринку є можливість встановлення самого часу чистки. Площа рота розділена на 4 зони, кожні 30 секунд щітка автоматично зупиняється, щоб нагадати користувачам про необхідність змінити зону чистки. За 2 хвилини користування щіткою автоматично зупиниться, щоб завершити процес чистки.

Тривалий час автономної роботи
Xiaomi Inncap PT01 має легкий вага 62 г для зручного захоплення. Окрім того, електрична щітка є стандартом властивості IPX7, який захищає пристрій навіть тоді, коли його використовують у воді.
Електрична щітка Xiaomi Inncap PT1 оснащена акумулятором ємкістю 320 мАч, після кожного повного заряду для безперервного використання до 120 хвилин. Якщо ви використовуєте 2 хвилини у день заряду, то маєте до 30 днів. Крім того, щітка оснащена мікросхильним захистом акумулятора, захистом від перевантаження і короткого замикання, що допомагає забезпечити безпеку пристрою і користувача під час використання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.