≡ microSDXC (UHS-1 U3) SanDisk High Endurance 512Gb class 10 V30 (100Mb/s) (adapterSD) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

microSDXC (UHS-1 U3) SanDisk High Endurance 512Gb class 10 V30 (100Mb/s) (adapterSD)

Код товару: 1087938
Наявність:

  • 2118 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Карта розрахована на майже 20 000 годин запису. Ви можете бути впевнені, що автомобільний реєстратор, домашня система спостереження або система безпеки не упустить важливий відеоматеріал, легко виконає запис і перезапис. Ця надійна карта працює в умовах екстремальної спеки і сильного холоду, відрізняється стійкістю до ударів, водонепроникністю і стійкістю до рентгенівського випромінювання. Класи швидкості 10, U3 і V30 означають, що ви можете записувати відео в форматі Full HD або 4K. Завдяки ємності карти до 512 ГБ і швидкості читання до 100 МБ / с можна записати, зберегти і швидко передати більше відеоматеріалів.
Ідеальна карта для автомобільного відеореєстратора і домашньої системи спостереження

Ця довговічна карта надійно зберігає відео день за днем, і ви можете бути впевнені, що найважливіша інформація буде записана.

Надійність первинної і повторної записи

Операції запису і перезапису можуть позначатися на довговічності карти пам'яті, але ця карта зі своїм завданням впорається. Карта ємністю 512 ГБ розрахована на майже 20 000 годин надійного запису.

Запис і зберігання більшої кількості годин відео

Завдяки ємності до 512 ГБ ви можете записувати і зберігати більше відеоматеріалів між операціями перезапису.

Робота в суворих умовах

Іноді доводиться записувати відео в складних умовах, тому карта SanDisk® High Endurance microSD ™ ударопрочная, водонепроникна і стійка до впливу температури і рентгенівських променів.

Запис відео в форматі FULL HD АБО 4K

Клас швидкості 10 і класи швидкості відео U3 і V30 означають, що карта дає можливість записувати відео в форматі Full HD або 4K.

Швидке резервне копіювання для економії часу

Швидкість читання карти до 100 МБ/с забезпечує швидке резервне копіювання та передачі даних.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.